I'd like to remain a mystery.

 
Någonstans på vägen har jag tappat mina ord. Jag skriver, raderar, skriver om och tar bort. Jag älskar ju ord. De är ju så vansinnigt tjusiga många utav dem. Det var någon som sade att vad man än vill göra i livet, oavsett om det är text eller bild eller fotboll eller matlagning, så ska man ägna en stund varje dag åt det. Så det kanske är ett bra ställe att börja på. 
 
 
 
Annars då? Har ni det bra?

Pappersslott.

Orsaken till varför det har varit så tyst här har inte berott på bristande kreativitet - tvärtom! Jag har varit tvungen (nåja) att färdigställa någonting som, om jag hade vetat hur mycket tid det skulle ta, jag aldrig borde ha börjat med in the first place. Det är en jobbgrej, vilket jag gärna vill förtydliga. Det här är ingenting jag frivilligt gör på min fritid - i dagsläget skulle jag inte ens göra det under pistolhot. Men, hur petigt och kletigt och smått det än har varit så är jag rätt säker på att jag klipper och klistrar i cirklar runt de flesta just nu. Bara det är ju en merit i sig.

Typ 100 timmar utspridda över en tvåmånaders-period. Tid jag aldrig får tillbaka, men damn vilken insikt jag har fått i Edward Scissorhands knepiga vardag. Skulle ni få för er att ni skulle vilja göra ett likadant så finns det en template här.

Så, det är med en enorm (enorm, I tell you, ENORM) lättnad jag lämnar ifrån mig detta pappersprojekt och tar tag i de saker jag lagt åt sidan (typ mat, sömn, vänner). Jag har en stor (59x42) blyertstjej som ligger och väntar på mig. Jäkligt hett. Så - nästa gång vi hörs så kommer ni att få träffa henne.

 

RSS 2.0