Now let's go

 
Nu har jag, som uppenbarligen är kod-dyslektiker, kämpat med den här sidan i vad som känns som en halv evighet. Jag kommer att bli mycket förvånad om jag inte vaknar upp imorgon och har drömt om href och content och margin och .nav allt vad det heter. Bokstäverna börjar liksom flyta ihop. Ögonen också, för den delen.
 
Det är en hel massa nya saker i sidomenyn. Det allra bästa, som jag faktiskt uppmanar er att ta en närmre titt på om ni har en stund över, är såklart länklistan. De bloggarna som ligger där är inget annat än ren och skär läsmagi. I promise!
 
Sedan har vi de fördömda ikonerna (som var löjligt roliga att tillverka (jo, jag är så lättroad)) som ligger och flyter där i sidan. Jag misstänker att ni kan räkna ut vad de är till för, utan att jag förklarar det för er. Annars får ni väl klicka och se om ni går vilse därute i cyberspejset.
 
Så, nu återstår bara själva konsten. Den kommer imorgon (eller senare idag, om man ska vara klockpolis:ig), och det är ett löfte.
 
Jag skulle förresten bli så himla glad om ni ville gilla bloggen på Facebook. Varför vet jag inte riktigt, men det är säkerligen något djupt rotad bekräftelsebehov. Men behov är ju till för att tillgodoses, right? (infoga valfri smiley här).
 
Innan jag helt försvinner in i trötthetsyran så vill jag bara säga tack. Tack för att ni är så jäkla fantastiska och fortfarande kommenterar, trots att jag är så pinsamt dålig på att svara. Tack för att ni fortfarande tittar in, trots att uppdateringen, minst sagt, har varit under all kritik. Tack för att ni inte har gett upp hoppet om mig och den här sidan, trots att jag inte gett er någon orsak att fortsätta hoppas. It means the world. På riktigt. Tack.

Kommentarer
Postat av: Tild

Det är värt all väntan när du väl uppdaterar igen!
Och jag hoppas förstås att du på tiden du inte uppdaterar gör många saker som inspirerar dig!
:D
JÄTTEFINT har allt blivit här!

2012-10-07 @ 02:38:30
URL: http://coopertrooper.blogg.se
Postat av: Andrea Femerstrand - Illustratör

Looking good! Jättefint med länklistan. En sån måste jag också vispa ihop så fort jag får lite tid över :)

Ang. uppdatering, släpp prestationsångesten! Vet hur det känns, man känner alltid att man borde göra mer än vad man redan gjort.
Du är superduktig och det är ingen idé att jäkta fram saker, eller klockrena inlägg :) Lev först, blogga sen.

2012-10-07 @ 12:32:14
URL: http://noukah.blogg.se
Postat av: Anna

Ser riktigt bra ut!
Älskar din blogg! Suveränt när man ska måla och behöver inspiration!

Jag har förresten skrivit ett inlägg på bloggen där du är med. Det kommer upp senare ikväll, hihi

2012-10-07 @ 17:32:56
URL: http://annadarner.blogg.se
Postat av: claudia

Fin du är :)

2012-10-08 @ 21:05:19
URL: http://claudiaia.blogg.se
Postat av: Smäm

Vad fint! Tack för länken i högermenyn :) Ska lägga till dig på min länklista också nästa gång jag sitter vid datorn. Kram

2012-10-21 @ 13:36:03
URL: http://xn--snm-tna.se
Postat av: erika

Riktigt fin!! :)

2012-12-17 @ 15:17:14
URL: http://erikak.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0