Att tappa förståndet.

Den här är gjord i ordentlig feberyra, så den är väl inte tekniskt perfekt. Men, then again, så har det ju ingen betydelse. Egentligen. Den är, hursomhelst, gjord med blyerts och akvarell.  

Den svåraste biten med det här är egentligen inte själva målandet eller tecknandet, det är att hitta någonting inspirerande att skriva. Balansgången mellan det personliga och det privata är, åtminstone för mig, väldigt svår. Fast å andra sidan så har jag svårt att tro att någon tittar in här för texternas skull, och det är ju en himla tur för mig. Hah. 

5 är i alla fall antalet veckor som jag hostat. Doktor-hostmedicinen fungerar inte, och det gör snart inte jag heller. Jag är oändligt trött. Så, om någon har ett (eller flera) tips (vad som helst (bokstavligen - jag gör vad som helst)) på vad man kan göra för att bli av med hosta så mottages dessa med tacksamhet och glädje.

Mvh,
en sömndepriverad (är det ens ett ord?) Frida.


Det här med vanvett.

Dessa är gjorda med blyerts och bläck, och tröjorna finns att hitta här och här.
 
Ibland kan det vara roligt att variera alla dessa blyertsteckningar med lite mindre seriösa saker. Som de här tröjorna till exempel. Det här är lite pinsamt (jag skäms, på riktigt) men jag har lite över 70 tröjor i min garderob. Då har jag bara räknat de lite tjockare varianterna. Har antagligen (uppenbarligen) utvecklat någon form av tröjberoende. Spännande. Man kan ju ha tråkigare besattheter. 
 
Förresten! Tack för alla oerhört goa kommentarer som ramlat in den senaste veckan. Hade nästan glömt hur mycket kärlek och omtanke och värme det faktiskt bor i det här hörnet av vårt internetuniversum. Jag önskar att jag kunde krama om varenda en utav er. Har sagt det förr, men det blir liksom aldrig gammalt - ni är fantastiska! Tack!

RSS 2.0