LaLina

Gjord med blyertspennor i olika hårdhetsgrader, färg, färg och massor utav färg.

Det är lite dålig skärpa. Fick liksom inget bra foto av den (mitt tålamod är inte det bästa nuförtiden), så ni får tänka er den med lite klarare färger och lite skarpare detaljer. Jag ska se om jag lyckas göra en kraftansträngning och ta en bättre bild av den i helgen.

Jag har alltid sådana problem med att komma på vad jag ska skriva. Jag får ihop stycken som ser bra ut, men så raderar jag dem - för de känns så onödiga. Ibland är det svårt, och jag börjar misstänka att min hjärna långsamt håller på att förvandlas till potatismos (sådant där geggigt, klumpigt skolpotatismos) eller någon substans med liknande konsistens. Så jag tror att vi nöjer oss där. Innan jag tar bort det här också.

Det är förresten med glädje jag skriver att vår gemensamma spotifylista fortfarande fylls på med fin musik. Vill du också prenumerera och lägga till dina favoritlåtar så hittar du listan här.


Ha en underbar helg nu allesammans, och glöm inte - var rädda om varandra. På riktigt, den här gången. Var rädda om era vänner, er familj och de människor som ni älskar och uppskattar och bryr er om. Kramas. Säg snälla saker. Visa att ni bryr er. Kramas lite mer och när ni tror att ni kramats färdigt, håll kvar i några sekunder till. Bara för att. Inga konstigheter. Ta hand om varandra!

RSS 2.0