Panda

Gjord med pigmentliners och akvarell.

Den här pandan illustrerar ganska väl hur jag känner mig. Den är inte mycket att komma med, men den är bättre än ingenting. Och ingenting är, at the moment, sjukt lockande. Den hosta som så våldsamt och brutalt attackerat mig just nu är ren och skär tortyr. Det här med att sova känns som en avlägsen dröm, och utan att gå in på alltför äckliga detaljer så kan jag berätta (mest för att jag låtsas-tycker synd om mig själv) att den mat jag får i mig ganska hastigt hostas upp igen. Sådärja. Färdiggnällt.

Jag har ett par illustrationer på gång. Det blir så tomt här om jag bara lägger upp blyertsteckningar och tavlor. Så, det kommer att dyka upp fler bläckiga djur och människor. Bara så att ni vet.

Hoppas att ni har det bra, att ni är rädda om varandra och att ni inte blåser bort!

Det här med svårfångade rubriker.

Det är över en månad sedan jag skrev någonting, och det verkar ju ha varit en relativt händelserik månad. Trillade av stolen häromdan när jag såg alla era kommentarer. Det gjorde samvetet lite tyngre, men hjärtat blev lite lättare. Fan vad fina ni är. Det är helt otroligt. Tusen tack för alla fina, uppyftande och genomvarma ord!

 

Min månad har inte varit så fartfylld. Jag har varit uppe i norrland, och den resan bidrog ganska generöst till den oförlåtligt långa frånvaron. Men! Jag har en massa saker på gång, och tids nog kommer allt att dyka upp här. Ingenting är dock färdigt och även om jag inte är ett big fan av wip’s så känns det som att det är bättre än ingenting alls.

 

 

Den här tavlan är obeskrivligt viktig för mig, och jag har lagt ner så mycket tid och kärlek

på den. Den mäter 90x90, och är alltså hyfsat stor. Det är en hel del kvar att göra, men jag ser faktiskt fram emot det. Jag hoppas att ni kommer att tycka om den lika mycket som jag gör. För det är nämligen första gången någonsin som jag känner såhär för en tavla. Normalt sett är tavlor någonting jag gör bara för att ha någonting att hänga på väggen. Den här har jag investerat känslor i. Så.. Ja. Jag hoppas helt enkelt att ni tycker om den.


RSS 2.0