It's.just.one.of.those.things.


Gjord med akvarell, promarkers och pigmentliners i olika storlekar.

Jag har fått ett par kommentarer som önskar en lite mer frekvent uppdatering, och jag har hemskt dåligt samvete för att det går så många dagar mellan inläggen. Men. Jag jobbar. Heltid. De illustrationer och teckningar och tavlor jag visar för er tar ganska lång tid att göra, och jag har inte hittat den perfekta balansen mellan jobb och blogg ännu. Tiden räcker liksom inte till. Hoppas att ni har förståelse för det.

Jag hoppas i alla fall att ni mår bra allesammans, att ni är rädda om er själva och att ni tar hand om varandra!

Kommentarer
Postat av: Marianne

Seriöst asså!!! Du är min idol. Jävligt bra!

2011-05-04 @ 22:19:33
Postat av: Lisa

Hej Frida! Jag förstår om det är tajt om tid, och dina tavlor är underbara. Jo det är så att jag har en liten fråga. Om man skulle kunna få skicka en bild till dig som du ritar av på en canavas? Såklart betalar jag dig, material och frakt tillbaka. Om det passar satt säga!

2011-05-04 @ 23:28:43
Postat av: Andrea

Du är så otroligt duktig! Om man själv var hälften så bra...

Det är sjukt hur bra du är på att göra killar! Det är så himla svårt! Du kunde inte skriva någon gång vad man ska tänka på när man ritar en kille? Typ skriva 3 punkter med vad man ska tänka på? De vore otroligt hjälpsamt! Kram Andrea

2011-05-05 @ 21:46:34
URL: http://vitavoce.blogg.se/
Postat av: Tessan - KREATiV text I foto I design

De där ekorrarna ser onda ut. lol Snyggt som vanligt. Försök att inte stressa ihjäl dig!

2011-05-05 @ 21:54:19
URL: http://kreativ.blogg.se/
Postat av: nathalie

sv: tack! blommigt är väl inte direkt det jag brukar köra på men det kändes fint på nåt sätt.okej! jag läste på nån blogg att bladen typ ramlat av helt (det läste jag dagen INNAN vi tänkte åka dit) så vi sket i det. men alltså, nästa år - då jävlar! ;)

2011-05-07 @ 02:19:20
URL: http://jesuisnathalie.blogg.se/
Postat av: June

Du är inte skyldig dina läsarna någonting. Det är DIN blogg och du uppdaterar hur ofta eller sällan du vill. Jag föredrar alla gånger en sällan uppdaterad blogg där varje inlägg är skrivet med kärlek, än en blogg där det uppdateras bara för att uppdateras. Bloggen ligger väldigt långt ner på prioritetslistan för mig och jag tänker inte heller skita ut mig något värdelöst bara för att läsarna ska vara nöjda.

2011-05-07 @ 14:05:09
URL: http://junesabstracts.blogg.se/
Postat av: Veronica

Grym bild! Samma för mig, skolan tar för mycket tid, bloggen med.. men bloggen får lida. Ett inlägg då och då är bättre än inget alls. ;) :)

2011-05-07 @ 23:32:40
URL: http://veronicahagstrom.blogg.se/
Postat av: Yoannah

Gillar din stil!

2011-05-26 @ 16:04:02
URL: http://yoannahh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0