Old friend why are you so shy. It ain't like you to hold back.


Blyerts och akvarell. Och pigmentliners till konturerna, såklart.

Hörrni, ni som fortfarande hänger kvar här - kan ni inte berätta någonting roligt? Berätta lite om er själva? Vilka är ni? Vart kommer ni ifrån? Vad lyssnar ni på för musik? Vad har ni för spännande sommarplaner? Mår ni bra?

123skjut.


Gjord med pigmentliners och akvarell.

Ni som hängt med ett tag vet att jag sällan skriver personliga saker här. Men för att ni ska förstå varför jag lyser med min frånvaro så kan jag säga att förra veckan var en utav de jobbigaste jag haft i hela mitt liv, och den här veckan lär inte bli bättre. Det är mycket som är väldigt påfrestande just nu, mycket känslor som flyger och väldigt många svåra tankar. Så, om uppdateringen blir mörk och dyster - då vet ni vad det beror på.

Hoppas att ni har det bra, i alla fall!
Kram!

det här med magi.Att ligga i sängen och ta skrattkort på sig själv en solig söndageftermiddag, när man just har kommit hem från en utav de härligaste och finaste helgerna någonsin - det är livskvalité.


It's.just.one.of.those.things.


Gjord med akvarell, promarkers och pigmentliners i olika storlekar.

Jag har fått ett par kommentarer som önskar en lite mer frekvent uppdatering, och jag har hemskt dåligt samvete för att det går så många dagar mellan inläggen. Men. Jag jobbar. Heltid. De illustrationer och teckningar och tavlor jag visar för er tar ganska lång tid att göra, och jag har inte hittat den perfekta balansen mellan jobb och blogg ännu. Tiden räcker liksom inte till. Hoppas att ni har förståelse för det.

Jag hoppas i alla fall att ni mår bra allesammans, att ni är rädda om er själva och att ni tar hand om varandra!

Det här med personlighet.


Gjord med akvarell, promarkers och pigmentliners i olika storlekar.

Jag hade skrivit ett långt inlägg om trångsynthet, respektlöshet och fördomsfulla åsikter. Om människor som vägrar ge andra människor en chans. Om de människor som tror att de är bättre än andra. Om människor som verkar vara helt befriade från empati och medkänsla. Om det fundamentala i att behandla andra som man själv vill bli behandlad.

Men. Jag strök det, och nöjer mig med att säga att karma är en jävligt mäktig sak.

RSS 2.0