Torn,

Jag har alltid varit oerhört fascinerad utav de som kan få en teckning att se sådär häftigt smutsig ut. Jag har försökt, men hur jag än vrider och vänder på det så sitter jag ändå där och petar med alla möjliga detaljer. Det är som ett enerverande muskelminne. Det här är det närmsta jag kommer dirt, och jag har fått bita mig själv i fingrarna för att inte lägga ner för mycket energi på den (vilket jag naturligtvis gjorde ändå).Gjord med blyertspennor i hårdhetsgraderna 3h-7b, knådgummi och näsduk (ni är ett par som undrat vad jag menar med näsduk, and I'll show you, lovar!). Referensen är Anja Konstantinova och den begåvade fotografen heter Steven Chee.

Det blev rysligt suddiga bilder, vilket antagligen gör det knivigt att urskilja färgerna i den översta bilden. Men, jag har svårt att bestämma mig och behöver lite hjälp. Vad säger ni - med färg eller utan?

And iiiiiiit's alive.


Gjord med blyertspennor i hårdhetsgraderna 3b, 3b, hb, 2h och 3h.

Den är inte det masterpiece som man skulle kunna förvänta sig efter en såhär lång frånvaro. Men nu har min prestationsångest bleknat och jag är fullproppad med idéer och energi och kärlek och allt det där som är fint och bra och härligt. Kul va?

Vet ni vad?
Ni är så jäkla fina. Det är helt sanslöst. Alla era mail och kommentarer värmer så ofantligt, och jag har haft så kopiöst dåligt samvete över att jag inte varit närvarande. Men jag ska försöka gottgöra frånvaron och bombardera er med massor utav, förhoppningsvis, fina saker.

Hur mår ni?

RSS 2.0