Önskelista del1,

Jag är ingen, och har aldrig varit en, julmänniska. Det känns så himla fel med all mat och alla presenter och allt överflöd när det finns andra människor som lider. Sedan är jag nog inte den trevligaste att fira jul med heller, eftersom jag gärna påpekar hur snett och felfördelat det är. Men! I år ska jag faktiskt anstränga mig. Jag har en väldigt lång lista med saker som jag, personligen, måste jobba på - att sluta vara så pessimistisk är en utav dem.

Gjord med pigmentliners.

Så. Det här är första punkten på min önskelista. Själva listan är inte så jättelång, och det kan hända att den upprepar sig en aning (om inte annat så kan man se en neonröd tråd i den). Jag vill ha en katt. Helst av allt en Bengal, men en Ragdoll går också bra. Jag har haft djur i hela mitt liv, och det är så tomt utan dem. Katter är fantastiska, och skulle tomten (eller storken) ge mig en sådan - då skulle jag vara världens lyckligaste julfirare i flera år framöver.

Kanske borde tillägga att själva grejen med den här listan inte är sakerna, utan illustrationerna. En tecknad önskelista kan ju faktiskt vara roligare än en skriftlig, både att läsa och att göra. Det kommer ett par illustrationer till, så håll till godo och ta hand om varandra!

Kommentarer
Postat av: Lilian som bor i USA

SÖÖÖTA KISSAR!Om du inte är så förtjust i julen rekomenderar jag dig att INTE titta in på min blogg. För här i USA slår man alltid på stoooooort när det gäller högtider. Inte minst julen :) /Lilian

2011-12-07 @ 21:02:34
URL: http://konstigalilian.blogg.se/
Postat av: maja.

oj vad fint

2011-12-08 @ 11:04:47
URL: http://maajis.blogg.se/
Postat av: Luxxie

Väldigt gulliga kissemissar! Förstår verkligen att du önska dig en katt, önskar jag kunde ha katt :)Ska bli spännande att se vad mer du önskar dig och vad mer det blir för fina bilder :)

2011-12-08 @ 15:04:15
URL: http://luxxie.blogg.se/
Postat av: Carro

Vill också ha en katt ju!;) Men det vill nog inte pappa.., haha:)

2011-12-08 @ 15:45:04
URL: http://atrumrose.blogg.se/
Postat av: Fluffa

Söta kissar...snälla kan du inte göra en tutorial om hur man gör lockigt hår, typ riktigt ängla krulligt hår! :3

2011-12-08 @ 21:25:57
Postat av: Moa

Jättefin bild! Kan inte du göra en How to om hur man skuggar kroppar eller kläder som är " veckade" ?

2011-12-09 @ 15:50:35
URL: http://postcardsfromfrance.devote.se
Postat av: Tessan - KREATiV text I foto I design

Är inte heller någon julmänniska. Tycker helgerna skulle vara mysigare utan en massa klappstök och ångest över hur det sociala pusslet ska gå ihop. Tycker det vore mycket trevligare om man växlade om så det blev en ljusfest helt enkelt, att mota bort mörkret med. :)

2011-12-09 @ 22:08:16
URL: http://kreativ.blogg.se/
Postat av: evelina

Katter är nog mitt favoritmotiv. Sött

2011-12-10 @ 15:48:17
URL: http://blandblommorochrutor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0