Bara en liten sak.

Gjord med pigmentliners.

Har inte jättemycket att visa upp just nu, så jag gjorde något snabbt så att det inte skulle eka tomt här. Håller på med en ganska massiv vägg-piece som tar en väldans massa tid (för att jag börjat om ett par gånger). Det är en jobbgrej och en sådan där lite knasig grej och en sådan där cool grej som har med musik och kreativitet att göra. Ni får såklart se den när den är klar. Jag har satt en egen deadline som går ut på söndag, så jag kommer att spendera helgen at work och jag kommer att ha så roligt. På riktigt, alltså.

Och förresten - wow. Wow och tack! Tack för alla superfina kommentarer. Jag hade ingen aning om att Chuck låg uppe på förstasidan, och jag är deeply humbled över alla era hemskt, hemskt fina ord. Tusen, tusen tack!

Hoppas att ni mår bra, och att ni kramar varandra lite extra mycket nu när sommaren börjar ta slut!

favourite character

Gjord med blyertspennor i olika hårdhetsgrader, näsduk och knådgummi.
Mannen på bilden är en karaktär i en tv-serie. En tv-serie som jag sällan tittar på, men när jag väl gör det så slås jag alltid av hur cool den här killen är. Bilden blev, i vanlig ordning, grynig och tråkig när jag scannade in den men motivet är allt annat än det. Ser ni vem det är?

RSS 2.0