Finally. Typ.

Fortfarande inget fungerande internet, men det känns så helfel att bara låta det vara och vänta på att det ska fungera igen. Det tog en oförlåtligt lång stund att ladda upp denna, men vad fan, det gick ju.Det här är i alla fall min lillasysters påhitt. Hon ville ha någonting fult med stora bröst och tänder och nycklar istället för nyckelben. Hon tyckte att det var fyndigt, men hon tyckte inte att jag borde visa det för någon. Den är ju så ful, menade hon. Och visst har hon rätt, men även de allra fulaste sakerna måste ju få sin plats. Eller något sådant.

Jag har, förövrigt, insett hur mycket jag ogillar vuxna människor. Speciellt sådana som är tråkiga och trångsynta, men framförallt sådana vuxna som tror att de vet allt bara för att de är gamla. Deras resonemang brukar vara tämligen underliga, i synnerhet när de insinuerar att man inte kan veta någonting om man inte är över trettio.
Det kliar lite i näsan när jag tänker på det.
Det är nämligen där det kliar när jag blir irriterad.

Kommentarer
Postat av: Nellie

Haha, ja. Lösnaglar kan vara jobbigt.

2010-03-28 @ 14:30:10
URL: http://eiillen.blogg.se/
Postat av: kajsa

Men fina du, tack för DIN kommentar hos mig. Sätt då inte mig på en piedestal. Jag är som vilken annan tjej som helst. Men jag tackar natutligtvis för dina fina ord. Det värmer. Verkligen!

Tycker att det är så kul med bloggar med mycket bilder, illustrationer och tecknat. Just nu har jag inte så mycket tid för det vilket är tråkigt. Ska dock hem på "påsklov" till norr nu tror jag och då kanske det blir utav!Men som sagt. Tack för de söta orden. Och du är en himla duktig tjej!

2010-03-28 @ 15:25:22
URL: http://aenigma.blogg.se/
Postat av: Maria

haha oh ja, vackrare kan man inte bli!Men nej det har inte snöat så mycket, snön är borta från gatorna, men vi har fortfarande ungefär 40 cm kvar på gräsmattorna tror jag :P har inte varit ute så mycket under veckan pga förkylningen xD

Igår spöregnade det dock! Riktigt VRÄKTE ner regn!

Haha jag blir så lycklig när jag ser att du skrivit ^^ (på tal om ingenting eller bara de slumpmässiga sakerna som ploppar upp i huvet)

Snart är det påsk också! Äta mycket godis? trotsa de vuxna och förstöra aptiten innan middagen? xD

2010-03-28 @ 16:07:59
URL: http://korelius.blogg.se/
Postat av: Sirkka

Tycker bilden var läcker, lite skön attityd.

2010-03-28 @ 21:14:48
URL: http://sirkkasart.blogspot.com/
Postat av: Ameli

svar: Oj då det låter ju inget vidare kul. Hoppas våren kommer till dig med snart :)

2010-03-29 @ 12:29:12
URL: http://amelisdrawpaint.blogg.se/
Postat av: June

SV: AAAAAHHHHH!!!!!! Ska kolla sen.

2010-03-29 @ 13:07:50
URL: http://junesabstracts.blogg.se/
Postat av: Felicia

JA men fooooortfarande snyygg,. aalltså bra gjord :PP fantasi hon har din syster ;P hur gammal1???sv.. TOOO LATE.. "/ har ändrat alla,. men har ju fotona kvar på hur dom såg ut innan :P sen skrev jag till på baksidan att skuggnigar lagts till senare xDHar 3 stycken brorsbarn, en tjej på 9, (tror jag xD) och sen 2 killar på 4 års ålder som är tvillingar,. så det ät fullt upp när man är på besök XD :P

PÖÖÖÖSSS

2010-03-29 @ 17:33:51
URL: http://fjaelkis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0