19-18/3-60Det var fars 50årsdag igår. Vi åt en trerättersmiddag som, utan tvekan, var bland det godaste jag någonsin ätit. Det var laxtoast och älgkött, det var klotrunda morötter och pecan-brownies. Det var morotssoppa och grillad tofu med aioli. Fast det sistnämnda var såklart till Kakan eftersom hon är en sådan där vegetarian.

Farsi tror att gårdagen was it. Det är himla fint. Idag ska han nämligen bli bortrövad. Jag vet inte vart de ska röva honom, men det blir antagligen någonstans där de har öl. För det är vad man gör i norrland. Man dricker öl.


Ps,
Förlåt för att jag är lite dålig på att svara på era kommentarer. Vårt internet, som vanligtvis är ögonblickssnabbt, har tagit semester. Jag lovar att svara så fort det kommer tillbaka.

Ps2,
Jag glömde kameraladdaren i Stockholm. Mycket klantigt och minst lika irriterande. Jag trodde nämligen att jag tagit med mig den, men det visade sig att det var en laddare till en helt annan nikon-kamera. Tråkigt och frustrerande och bedrövligt. Golfarn sade att han skulle skicka upp den, så håll gärna era söta små tummar för att den har hittat hem igen innan onsdag.

Ps3,
Jag har fått en finne på min haka. Det kan mycket väl vara världens största. Tro mig. Den är så stor att den
tvingade mig att sova på rygg inatt. Smärtsamt, men nu känns det inte lika ensamt längre.


Kommentarer
Postat av: Felicia

FAn för ditt liv då!! xD HAHHA hata att glömma laddaren xD GHAAAAAAAAAAAA

Fett gooott det sååg ut!!!! :D vad gör du nu uppe i norr!??

PÖÖÖÖSSSS

2010-03-19 @ 18:47:51
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: Felicia

hmm. juste testade gör grafitpulver :D :P

2010-03-20 @ 19:28:03
URL: http://fjaelkis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0