Information

Jag började skriva en lång presentation om vad jag har gjort tidigare. Om mina utbildningar och om min uppväxt i Västerbotten. Jag skrev och berättade om mina otaliga flyttar runt i landet, om hur det är att ha en nattpigg sköldpadda som enda sovsällskap och hur jobbigt det kan vara att bo 100 mil från sin familj. 

Men så insåg jag.
För vem är det kul att läsa? Mina vänner och familj vet ju redan allt detta, och jag tvivlar på att någon utav er skulle känna er magiskt upplysta, allvetande eller mer kultiverade när ni läst igenom 1500 relativt meningslösa ord.

Det enda jag egentligen vill förmedla med den här sidan är ju egentligen min konst. Och den talar, förhoppningsvis (jag kanske inbillar mig), för sig själv. 

Mitt mål med allt det här, med mig själv och med mitt liv, är att en dag kunna leva på mitt skapande. Jag vill kunna leva på att förmedla känslor genom en tavla. Jag vill, genom ett motiv, få någon att tänka efter. Jag vill få människor att känna någonting. Det behöver inte ens vara bra känslor, bara de känns.

 

Det är nämligen vad konst är för mig - någonting som får dig att tänka, och känna, efter. 

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fin tolkning av konst :-) / Husse

2017-05-22 @ 00:59:01
Postat av: Husse

Fin tolkning av begreppet konst :-) / Husse

2017-05-22 @ 01:01:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0