Wip!

Kameran började helt plötsligt att fungera igen. Antar att det var 24-timmarsregeln och att den, på något magiskt vis, nollställde sig själv. Jag tror dock att det är lika bra att skicka in den ändå, den är ju knappt året gammal. Jag tog i alla fall en bild på det jag håller på med nu, och han blev lite för lik Mel Gibson för att det ska vara roligt. Jag hoppas att det bara är vinkeln, för det ska i alla fall inte föreställa honom.Skägget är en plåga att göra, håret likaså. Det går definitivt inte fort, men det går i alla fall framåt!

My strange condition,Jag tycker att det är jättesvårt att teckna fantasimotiv. Det är någonting jag måste träna, och bli bättre på. Hur svårt det än är att teckna direkt ifrån huvudet, så var den här grymt rolig att göra.

Jag använde mig utav massor av akvarell samt blyerts i olika hårdhetsgrader. Den inscannade teckningen blev lite blaskig i färgerna, de är väldigt mycket klarare i verkligheten.

Just nu håller jag på med ett porträtt på en utav mina absoluta favoritskådespelare. Hade jag haft en fungerande kamera så hade ni fått se hur den ser ut so far, men det får helt enkelt vänta en dag eller två.

Ha en fin kväll!

fck.

Min kamera har gått sönder, och jag känner mig som en halv människa. Jag har testat allt, rengjort allt, bytt minneskort och batteri och allt som kvarstår är att skicka in den på reparation. Jag googlade problemet, och det visade sig vara ett fabrikationsfel. Det känns såklart lite bättre att det inte är någonting jag själv rår för, men likväl känns det ganska jättesurt att den kommer att åka iväg och vara borta i typ tre veckor.Det här är i alla fall vad jag håller på med just nu. Jag har ingen fast plan på hur den ska se ut, men jag tror att den kommer att bli väldigt färgglad.


Weird


Detaljerna på byxorna var nästan plågsamma att göra. Dessutom ser det ut som att det är en grop i hennes ben, men det blev något fel när jag scannade in den. Den är i alla fall gjord med akvarell, blyerst i hårdheterna 3h, h, hb &2b. Jag använde en pigmentliner till byxorna och ett knådgummi till highlightsen!

BACK!

Nej, jag har inte dött eller försvunnit eller gått under jorden. Jag vet inte vad som hände, men mellan allt jobb och sommaren så tog det tvärstopp och all kreativitet dog ut. Imorgon är dock min sista dag på jobbet, och jag börjar ana ett visst kli i rithänderna. Det känns skönt som tusan!De här två snabbskisserna gjorde jag i veckan. Starbucks-tjejen kommer jag nog att göra lite mer seriös, för deras logga är så sablarns rolig att rita.

Från och med på lördag kommer allt att vara som vanligt. Jag kommer att få mycket mer tid över till teckningen nu, så hädanefter så blir det väldigt mycket mer konst och definitivt regelbunden uppdatering.


RSS 2.0