Kalas

Gamla kort är de bästa korten, och det är ok att vara tantig och hemmakär en fredagkväll. Fredagkvällar är perfekta kvällar att göra sådant som man inte brukar göra. Som att duscha till exempel. Eller äta. Men. Hursomhelst.

Gammalt kort, taget med en lika gammal panasonic lumix-kompaktis (en av tz-modellerna, om jag inte minns fel (vilket jag säkert gör, för minnet är inte bra såhär på äldre dar)).Men.


Eine kleine nachtmusik
Fredag

 Den norska stoltheten Donkeyboy består av fem stycken magiska musiker. Utan att bli alltför sentimental och tårögd så kan jag bara säga som så att detta är det bästa norge någonsin lyckats knåpa fram, enligt min mening i alla fall. Har alltid haft starka aversioner gentemot Norge, och de har sannerligen vuxit sig starkare de senaste två månaderna. Bandets hemsida hittar ni i alla fall här. Jag hoppas att de flesta har hört låten som släpptes i mars, Ambitions, men om ni är p3-fanatiker så går ni säkert och nynnar på den.
Den första låten heter Broke My Eyes, och jag tycker att den är störtskön. Den andra låten är Ambitions, och om ni inte älskar den videon så är det något fel på er. Så det så.

RSS 2.0