A nation of god-fearing pregnant nationalists, who feel it's their duty to populate the homeland, pass on traditions, how to get ahead religions, and prosperity via simpleton culture.

Hej.
Jag är dum i huvudet. På riktigt.
Jag stör mig något otroligt på folk som klagar på andra när de själva gör exakt samma sak. Jag råkade, av misstag såklart, glida in på en ung primadonnas blogg. Hon hackade på andras originalitet och hävdade att alla var tråkiga, grå råttor. Utom hon själv, givetvis. Enligt henne ser alla likadana ut, alla har samma intressen och alla pratar om samma saker. Men hon går såklart emot strömmen. Hon är den regnbågsfärgade laxen som simmar motströms, medans alla andra grå bisamråttor glider medströms med halvdöda ögon.

Jotack.
Jag är rätt säker på att jag skulle kunna fylla ett par sidor med den eminenta bloggskribentens mainstreamegenskaper. Men det gör jag inte. Jag nöjer mig med vetskapen om att hon inte har alla får i hagen (fåren dog nog i fosterstadiet (hah)).

Jag tänker inte påstå att jag inte ser ner på vissa människor, men det har inget att göra med att de är mainstream och jantiga. De är helt enkelt dumma i huvudet. Plain and simple.
Man kan inte skriva att man hatar allt som är samtida, vanligt och svensson när man äter köttbullar till middag och tapetserar hallen på helgerna. Man kan inte säga att alla har samma stil, när man själv köper sina kläder på h&m. Man kan inte klaga på att folk inte är originella när det största man gjort är att flytta hemifrån. It doesn't fly. Tyvärr.


RSS 2.0