Living large

Jag har varit oerhört tråkig idag. Trodde, när jag slog upp ögonen imorse, att detta var dagen med stort d. Detta var dagen då någonting monumentalt och livsförändrande skulle hända. Detta var dagen då hela min tillvaro skulle vändas upp-och-ner, och allt skulle bli sådär sagoboksfantastiskt och gulligt.
Det var det inte. Ingenting med den här dagen har varit fantastiskt, och det har inte hänt någonting anmärkningsvärt, eller ens intressant, överhuvudtaget. Eller, nåväl. Golfarn stekte köttbullar och det är väl lite av ett kors i taket, eftersom han skyr köket som pesten.

Eftersom jag har varit tråkig idag (det är visserligen ingenting ovanligt, men det låtsas vi inte om) så letade jag igenom ett gammalt usb-minne och hittade dessa. Kanske de roligaste djuren på den roligaste djurparken på den roligaste dagen med den roligaste personen någonsin.De två översta bilderna (snälla, ha lite överseende med kvalitén) är tagna på lycksele djurpark. Stiliga björnungar och charmiga kissekatter. Det kliade minsann i mina fingrar efter att ta hem di små liven, men hade jag försökt mig på ett kidnappningsförsök så hade jag nog inte haft några fingrar kvar. Och det vore ju tråkigt.

Den sista bilden är min systers hund Charlie. En livlig, men kärleksfull, liten krabat. 

Dagens kändisspotting, och dagens coolaste händelse (det säger en del): Staffan Ling (räknas han som kändis?). Jepp, ni hörde rätt. Staffan ‘Stadskampen’ Ling. Livet är tufft i vilda väsby.

update: Kanske ska tillägga att det inte alls var Staffan Ling vi såg, utan någon som var (är?) extremt lik honom. Typiskt. Det får mig dock att undra hur många Staffan Ling's det finns därute i sverige. En fråga som antagligen kommer att hålla mig uppe, fundersam och sömnlös inatt och många nätter framöver.


Kommentarer
Postat av: Alexandra, KAKHUSET ♥

Vilka underbara bilder! ♥ Djur är fantastiska! ♥

2010-03-02 @ 08:58:03
URL: http://www.kakhusets.se
Postat av: Anonym

men shit vilket gulligt lodjur. tänk om man kunde ha den som husdjur.

2010-03-02 @ 09:56:18
URL: http://addan.blogg.se/
Postat av: n

oo söt vovvsing

2010-03-02 @ 12:22:34
URL: http://nathalieolssons.blogg.se/
Postat av: Biz

Åååh, bilden med lokatten är jättesöt^^

2010-03-02 @ 13:00:24
URL: http://pinkbiz.blogg.se/
Postat av: Felicia

Fina bilder ( som vaaaanligt ) ;D

sv, hahaha ja men det låter ju bra, men se till att var lite sådär lagom illamående xD

PUUSS PÅ DIG!!!! :D

2010-03-02 @ 14:07:57
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: lovjo

Hahaha, nämen gud. Tittade snabbt på de två övre bilderna och tyckte att de var rätt lika några bilder som jag själv fotat. Sen ser jag att du tagit bilderna i Lycksele. Kan ju till och med vara samma djur, haha!

http://lovisajo.blogg.se/images/2009/dsc01220_60995571.jpg Typ den, nästan.

2010-04-18 @ 00:04:27
URL: http://lovisajo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0