Hej och välkommen till gnällbloggen.

Förlåt. De senaste veckorna har bara varit fullspäckade och omtumlande och oerhört frustrerande. Sinnesstämningen är fortfarande inte den bästa. Det där internetproblemet som jag sade var löst - jag hade fel. Allt hänger på internetleverantören, och de säger att de ska ha fixat det vilket de, såklart, inte har. Mycket suspekt kundtjänst. Det är lite surrealistiskt att det fortfarande finns sådana här företag.

Allt är dock inte negativt. Jag har, återigen och för typ femte gången, blivit välkomnad tillbaka med öppna armar på en av jordens mest underbara arbetsplatser. Så, imorgon jobbar jag min första riktiga dag på ett “riktigt” jobb på gudvethurlänge. Det känns skumt men hemskt fint. Det känns även hemskt ovant med humana arbetstider. Att inte jobba tolv timmar om dagen, sju dagar i veckan är lite overkligt. På ett bra sätt, givetvis.

Det är mycket text nu, jag gillar det inte.
Men det fina med det hela är ju att jag jobbat upp någon form av lager, så det blir väl en sådan där charmigt härligt bildexplosion när (om?) internetleverantören tagit sig själv i kragen och gjort sitt jobb.

Tack för att ni står ut.
Det värmer.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag ska hålla ut! Din blogg är bäst ;D Längtar efter en bildexplosion 8D Själv kan jag inte göra rättvisa för mina bilder då jag inte har någon scanner -.- Men tur att du har det iaf ;)

2010-03-25 @ 15:30:41
URL: http://alittleflower.blogg.se/
Postat av: June

Grattis! Vad är det för jobb? :)

2010-03-25 @ 19:22:36
URL: http://junesabstracts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0