En ursäkt

Förlåt för den hemskt dåliga uppdateringen. Tro mig, jag har magont och otroligt dåligt samvete. Jag lovar att det ska bli bättre och att det snart ska finnas något nytt att titta på i konstväg.

Bur-projektet är i alla fall avslutat.
Finally, utbrast jag inte när den var klar men det var himla skönt. Mindre trevligt var det att bära upp åbäket till övervåningen. Minst trevligt av allt var det när vi insåg att, fan, den går inte in genom dörren. Så nu står lillspöket ute i hallen. Men hon har åtminstone ett stort och rymligt hus att springa runt och hoppa i.

Imorgon funderar jag på att måla den. Kanske. Om tid finns.

Tills vidare kan ni lyssna på denna.
Kommentarer
Postat av: Nicole

Jo eternal sunshine har en extra stor plats, den hade jag ju sett förut vilket jag inte hade med dom andra. atonement var däremot superbra den med. Och inget fel på Domino heller .. men ja :P

Haha naw, hoppas du orkar måla den imorgon, alltid skoj med att måla lite!Jo eller hur. Men de intervjuer jag kollat så säger alla att det är om det ska bli två filmer eller en film. Och att det är därför det tar sådan tid. Men skådespelarna har också uttryckt sin oro över att dom måste jobba lite fortare, dom blir ju inte direkt yngre.jo snacka om. hade inte läst dom på ett tag och så läste jag nu härromdagen efter att bara varit obsessed med filmerna och jag föll för dom direkt igen. Så underbara!

2010-03-16 @ 09:47:53
URL: http://aelman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0