Sädes(p)ärlor,

Ledsen för sen uppdatering, men jag har suttit och redigerat och pillat med den här filmen i stort sett hela kvällen. Jag lyckades inte ta bort alla hack, men de är sjukt roliga ändå. Att hitta en passande låt till det här klippet var supersvårt. Det slutade klassiskt, med en utav mina favoritkompositörer - Claude Debussy.


Musik: Claude Debussy - Golliwog's cakewalk.

Det var sannerligen ingen lätt sak att fånga de här små monstren på film. Systemkameran var för klumpig, och videokameran var utan batteri. Dessutom vill man ju inte skrämma de små liven med en massa kamerautrustning. Tur att man kan filma med mobiltelefonerna (hey, technology). Så, vi ställde telefonen en bit bort från boet, startade kameran och gick därifrån. Lätt som en plätt! Sedan fick den spela in i typ tio minuter, och klippet ovan är best of de tio minuterna. Typ. Det är egentligen best of två olika filmer, men det gör detsamma.

Det kliar förbannat (får man säga så?) mycket i fingrarna när jag ser dem. Det vore ju så lätt att bara råka få med sig en hem, och gosa med den i all evinnerlighet. Så lätt men ändå så fel. Självklart lämnar jag dem ifred, men jag är upprörande svag för allt som är litet, mjukt och fluffigt. Tror inte att jag är ensam om det, eller?


Kommentarer
Postat av: Elin

Nej, inte är du ensam inte! :)

2010-06-11 @ 22:50:19
URL: http://artbyelin.blogg.se/
Postat av: Elena

Nej, verkligen inte ensam :) Åhhh, vill bara trycka på skärmen, hahaha. Känna deras luddiga fjun! :D Så gosiga de ser ut att vara :)

2010-06-11 @ 22:59:54
Postat av: Tessan

Ack, vilka söta små liv. :-) Roligt förresten att du uttrycker dig ungefär likadant som min vän E. Det är något med meningsuppbyggnaden och ordvalet. Coolt.Sv: Tack så mycket! Vet du, jag kommer faktiskt inte ihåg om texten är självupplevd eller bara påhittad. Uppgiften var att skriva en text som handlade om en känsla, utan att någonsin nämna känslan vid namn. Det är en sån där övning i "show, don't tell" Tror jag använde något självupplevt som bas och sen drog den till sin spets. Har för mig att jag först tänkte använde Ground Zero som plats istället för Centralstation, men tyckte det blev för cliché-igt.Yup, det var så lite så. Tyckte det var himla roligt faktiskt eftersom jag inte följer så många bloggar.Jo, det gick halvbra med bakningen. Fick det inte gjort förrän idag. Gjorde choklad&bananmuffins med chokladfrosting, vit choklad och ljus choklad. Mumma. :-)2010-06-12 @ 00:30:13
URL: http://kreativ.blogg.se/
Postat av: Mamma

Underbar gullig film - vilken hungriga små krabater du fick med, musiken passar perfekt tycker jag.

Kram!

2010-06-12 @ 07:36:59
Postat av: Johanna Urban

Nej ÅHÅ Vad söööta :) !!!

Tack för att du delade med dej av dessa små mästerverk :Dkram kramART, http://johannaurban.blogspot.com/

2010-06-12 @ 09:53:20
URL: http://johannaurban.blogspot.com/
Postat av: June

Men fy helvete vad söta! :D

2010-06-12 @ 11:13:10
URL: http://junesabstracts.blogg.se/
Postat av: Evelina

Du får bli en "Mitt i naturen"filmare ;)

2010-06-13 @ 11:50:36
URL: http://blandblommorochrutor.blogg.se/
Postat av: ebba

Haha, fågelungar är verkligen söta:) Min mormors granne fick besök av en liten gräsandunge och nu har grannarna blivit föräldrar. Jag gick och hälsade på och den var sååå söt, följde med en dit man gick och pep lite tyst hela tiden. De berättade att om de lämnade ungen ute på gården, ensam , började den " skrika":p Så kan det gå!

2010-06-13 @ 18:55:53
URL: http://blacklead.blogg.se/
Postat av: Veronica

Har du lust och kolla på dem teckningar jag ritat? Haha, jag är medveten om att man börjar garva när man ser dem men har inte ritat på hur länge som helst och i skolan har vi knappt haft bildlektioner p.g.a olika anledningar.. men skriv, snälla! Både bra och dåligt! .. och ja, jag kan inte rita mun, näsa och ögon.. ha det bra ! :)

2010-06-14 @ 18:39:59
URL: http://riikacharmtroll.blogg.se/
Postat av: Sara

visste inte hur jag skulle börja skriva men nu skriverjag bara något helt random, kan inte du ha veckans bloggare tävling? nån gång (:

2010-06-23 @ 20:35:26
URL: http://beatlestokig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0