Fem sanningar.


En snabbskiss med blyerts och akvarell.


Fem sanningar.

- Jag har otroligt svårt att göra som jag blir tillsagd. Jag vet inte varför, men om någon säger åt mig att göra någonting så känns det som en order, och då tar det tvärstopp. Om någon tjatar på mig om någonting så kan de försäkra sig om att det aldrig kommer att inträffa. Knäppt, jag vet.

- Jag är sjukt rädd för att dö, och det trycker över bröstet så fort jag tänker på att jag, en dag, inte kommer att finnas kvar.

- Har jag en gång bestämt mig för att inte tycka om någon eller någonting så krävs det väldigt, väldigt mycket för att rucka den inställningen en enda millimeter. Jag har, till exempel, avskytt bananmuffins sedan jag var liten, trots att jag aldrig smakat dem.

- När jag var i femtonårsåldern så rökte jag. Det är ingenting jag är stolt över, och det skämmigaste jag vet är att se bilder på mig själv med en cigarett i handen. Nu tycker jag att cigaretter är äckliga, och jag får ont i huvudet av att överhuvudtaget andas in röken.

- Alkohol och alkoholberusade människor är det läskigaste jag vet, det spelar ingen roll om de har druckit en öl eller tio. Om jag befinner mig i en situation där jag är omgiven av okända, fulla människor så blir jag livrädd. På riktigt.

Berätta någonting om er själva, vettja! Det vore fint att ha någonting att läsa när jag kommer hem ikväll!

Kommentarer
Postat av: gossiprightnow

Den första är precis som mig, speciellt i skolan "du är inte min mamma" stilen, ett problem jag har med mig själv :p

2010-06-21 @ 10:51:48
URL: http://gossiprightnow.blogg.se/
Postat av: Nilla

Ettan och trean (som jag försöker ändra på höhö) stämmer på mig :D

2010-06-21 @ 10:56:42
URL: http://nicokickar.blogg.se/
Postat av: Mickis

5:an stämmer på mej! Jag hatar när folk är fulla eller bara lite berusade.. Tycker bara det är jobbigt..

2010-06-21 @ 11:18:01
URL: http://greyrose.blogg.se/
Postat av: Michan

sv: tack så jättemycket :D jag ska se vad jag kan göra runt den så att den blir bättre, tack för förslaget!

2010-06-21 @ 11:38:14
URL: http://sysslingarnas.blogg.se/
Postat av: Smurvelmurvelsmurfen

Jösses vad jag känner igen mig på första punkten. Det har gått så pass långt att när jag MÅSTE teckna för att det faktikst råkar vara mitt jobb på lokaltidningen så tycker jag att det är astråkigt.Tja, lite om mig själv.

Jag är laktosintolerant och anser att det allra hemskaste med det är att inte kunna äta mjölkchoklad.

Jag gillar inte grädde (kanske för att jag sammankopplar det med magont sedan tidigare, likadant med mjölk).

Eh ja, mer intressant än så finns det nog inte att säga om mig är jag rädd :P

2010-06-21 @ 11:38:49
URL: http://smurvelmurvelsmurfen.blogg.se/
Postat av: Karin

Hmm...

Jag har alltid varit utsatt för tvångstankar och hittar på det ena och det andra då och då. Tex. En gång var jag och min syrra i en jeansbutik i stockholm och det var det en kille som hjälpte henne att hitta rätt storlek och så. Jag satt bakom dom på en pall och plötlsligt fick jag syn på ett litet spänne på killens jeans, ungefär vid rumpan och jag var bara TVUNGEN att pilla på det, hur lite jag än ville det. Som TUUUUUUUUR var märkte han det inte! Hehe... Eller så bara ignorerade han det, inte vet jag!

2010-06-21 @ 11:43:42
URL: http://karinkakis.blogg.se/
Postat av: Hannah<3

sv: haha ja måste man så måste man :) <3 inga problem, mitt nöje att se så fina bilder! :)

2010-06-21 @ 11:53:03
URL: http://hannahmelin.blogg.se/
Postat av: Elena

Jag tycker också alkohol och berusade människor är läskigt, kvittar mängd! Blir alltid rädd när jag är bland det!

Och jag dricker inte mjölk, inte sen jag var 13 år. Min bror hällde upp ett glas och det var klumpar i det (gammal mjölk), sen dess har jag aldrig druckit det! :P Blev typ som en fobi för mjölk, haha.

2010-06-21 @ 12:02:27
Postat av: Neha

Samma för mig med på första och sista.

- Jag är galet mörkrädd

- Hade kunnat döda för att få egenskapen att ha lätt för mig i skolan

- Jag tänker FÖR MYCKET

2010-06-21 @ 12:07:28
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: Johanna - www.johannajagendal.se

Usch, jag är också sjukt rädd för att dö. Tycker också att det känns skitläskigt att veta att livet tar slut en dag, bara sådär poff. Borta. Vad händer sedan liksom? Tar det bara slut, eller händer det något mer?Hmm.

2010-06-21 @ 12:31:22
URL: http://www.johannajagendal.se
Postat av: amalia

-Jag gråter mig till sömn nästan varje kväll.

-Jag lotsades att vara någon annan, någon som är glad och galen, folk tror att dom kan säga vad som helst till mig utan att jag bryr mig, men inuti blöder jag.

-Jag älskar konstig mat, sånnt som alla mina kompisar hatar, typ sushi, mögelsotar, qinoa, bönor och massa olika sallader.

- Jag har aldrig varit kär, så fort jag träffar någon kille som verkar ok, så får jag höra att jag är, konstig, ful knäpp eller något, och då blir man ju inte särskilt intresserad.

2010-06-21 @ 12:33:31
URL: http://byamalia.blogg.se/
Postat av: Olivia

Det första stämmer in på mig! Jag hatar att göra som folk säger åt mig att göra, för att det då känns det som om folk har makt att bestämma över mig, och det hatar jag.

Men jag är däremot inte rädd för att dö. Förut var jag det, men inte längre. Jag tror att det kommer något efter det är livet, och då är det inte så läskigt längre :)

En annan sak om mig är att jag har en sjuk fobi för mumier. Det började typ med att jag blev intresserad av dem, och ju mer jag läste på, desto mer insåg jag var det faktiskt var. Därför är jag numera livrädd för dem. Jag sover alltid med ryggen mot väggen för att ha koll på vad som händer i rummet när jag ska sova, och jag tål inte bilder på dem i böcker eller nåt. När någon pratar om dem hoppar mitt hjärta till lite och jag blir smått skakig. Helt sjukt :D

2010-06-21 @ 12:40:49
URL: http://olailas.blogg.se/
Postat av: nathalie

jag tar ibland avstånd från alla överhypade saker. ibland bra, ibland dåligt (folk kan ju tro att man är kärringen mot strömmen)jag har svårt att säga jag älskar dig, den enda jag typ vågar säga det till är min närmaste vän och min lilla katt.när nånting blir ett måste tar det stopp. T. ex att blogga - när jag vet att jag har massa bilder att ladda upp orkar jag bara inte...jag är LIVRÄDD för harkrankar [ http://www.google.se/webhp?sourceid=navclient&hl=sv&ie=UTF-8#hl=sv&source=hp&q=harkrankar&rlz=1R2MOOI_sv&aq=f&aqi=g1&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=e3a2d4dd6519bf20 ]

jag börjar gråta hysteriskt och kryper ihop till en boll när jag ser en.jag älskar att sitta och kolla på sminkvideos på youtube. lite ostigt, jag vet!sv: hoppas jag med! kram!

2010-06-21 @ 12:41:00
URL: http://igottagetsmart.blogg.se/
Postat av: Elina

Haha, det var faktiskt det jag stod och intalade mig själv som ett mantra den halvtimme det tog att duscha: "kallt vatten är bra för håret, andas elina, kallt vatten är bra för håret..."ah, vet hur det känns, på ett ungefär iaf. min mormor och morfar bor i finland, mitt ute i ingenstans. det brukar vara skönt några dagar där men sen tröttnar man på att behöva åka bil en halvtimme för att ens kunna köpa mjölk ;)

2010-06-21 @ 12:54:20
URL: http://elinahedin.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Intressant läsning. Jag kan hålla med dig på vissa punkter. :)Svar: Ja, True Blood är en underbara serie. Och karaktären Bill är ju så läcker! <33

Kram

2010-06-21 @ 12:55:15
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Nån

Jag har tvångstankar. Typ att jag måste ha rent omkring mig annars kan jag börja gråta om mitt rum är stökigt blir jag jätte arg! När jag ska sova får inget som inte ska va på golvet va där.

En till när jag vet att någon inte gillar mig eller är arg på mig så mår jag själv dåligt och vill gärna gå fram och prata med den personen men jag vågar inte.

En till tvångstanke jag har är att jag måste peta mellan mina fingrar och jag kan inte låta bli. Och en til ifall någon har på sig tillexempel en tröja som är vickt måste jag gå fram och fixa till den. Jag måste också vika min läpp på en speciellt sätt annars tycker jag det är obekvämt. Jag skulle kunna räkna upp minst 10 st till men jag orkar inte. Hoppas du har det bra. :)

2010-06-21 @ 12:57:59
Postat av: lovjo

Jag är snart 18år och jag varken druckit, rökt eller snusat (och har inga direkta planer på att testa heller).

Jag mår otroligt dåligt när någon druckit för mycket och inte riktigt kan kontrollera sin kropp. Det ger mig flashbacks och obehag.

Jag var nära på att dö en gång. Riktigt nära. Men ambulansen kom i sista sekund och jag fick ligga inne en vecka. Jag trodde att jag bara hade åtta timmar kvar att leva. Och vet du? Jag var inte rädd, alls. (Hjärnhinneinflammation.)Kram:)

2010-06-21 @ 13:05:58
URL: http://lovisajo.blogg.se/
Postat av: Emma

skulle du kunna ha en how to:händer? snälla :)

2010-06-21 @ 13:20:01
Postat av: anapanda

haha, alla dom där stämmer på mig förutom fyran! Läskigt!

2010-06-21 @ 13:25:48
URL: http://anapanda.webblogg.se/
Postat av: Tessan

Älskar såna här berätta-om-dig-själv-memes.- Vet precis vad du menar med att ta order. Jag hade funderingar på militären när jag var yngre, men tanken på att behöva ta order från någon idiot högre upp på totempålen var mer än jag vill behöva stå ut med. Däremot har jag inga problem att följa order från någon som verkar veta vad de talar om. Så länge de inte beter sig som idioter. Då blir det bakut direkt.- Till skillnad från dig är jag däremot inte rädd för döden alls. Det är bara nästa logiska steg i livscykeln för mig. Ett äventyr.- Jag försöker alltid lämna en öppning för möjligheten att jag har missbedömt en person eller en situation. Människor och företeelser är ofta mer komplicerade än de först ser ut att vara.- Jag testade några cigarettbloss i högstadiet efter allmänt tjat från mina 'kamrater', men det var mest bara för att visa att - ja, jag har testat och ja, jag tycker fortfarande det är äckligt. Tycker det är vidrigt, ohälsosamt och ohyfsat att röka.- Håller helt med dig om alkohol. Berusade eller drogade människor är bland det äckligaste jag vet.

2010-06-21 @ 13:41:09
URL: http://kreativ.bloggl.se
Postat av: Dejana

Jag har världens fotfobi! Alltså, på riktigt. Fötter är det värsta jag vet. Ser jag dem på tv eller om någon trycker en fot mot mig börjar jag i princip gråta. Med skor på är helt okej, med strumpor...sådär, men helt naked - då springer jag! Haha, också knäppt. Speciellt om man tänker på att ormar är mina favoritdjur...

Tusen kramar till dig och tack för en underbar och inspirerande blogg!

2010-06-21 @ 13:48:26
URL: http://beautyfreaks.blogg.se/
Postat av: Tessan

Du inspirerade mig till ett eget inlägg så jag skrev om 10 sanningar http://kreativ.blogg.se/2010/june/10-sanningar.html

2010-06-21 @ 14:30:08
URL: http://kreativ.bloggl.se
Postat av: Mathilda

- Jag tänker aldrig röka. Eller snusa. Eller dricka alkohol.

Jag vill inte ens pröva! Bara tanken på vilka stora ansträngningar kroppen får prestera för att komma tillbaka till dens normala natur skrämmer mig och framförallt, de gör mig på något vis lycklig. Jag har ju faktist ett liv, en egen kropp.

Fascinerande.- Jag hatar när individer i min omgivning säger så där på skoj ''men! är du knäpp! du kan ju inte gilla skolan!?!?!'' ''Va?! har du tagit hem NO böckerna över lovet? varför det, du ska vell inte plugga?!... LÄSA FRIVILLIGT?!?! O.O''

Usch vad jag blir arg. även fast de säger så lite skojjsamt och inte med ett sånt värde i. Men jag tar åt mig. Till slut gör man det nämligen, när man hör det för mycket, för ofta.

Men det är så det är, Jag älskar skolan, och framför allt NO-> Biologi.- Jag tror på det här med 2 personligheter. Jag upplever mycket ofta att jag har 2 viljor, eller åsikter osv. Sure inget konstigt med det, bara det at de ofta den andras motpol. tex, jag vet att man inte ska säga dumma och elaka saker till folk, spec inte vänner. Och det gör jag heller inte. En sådan person är jag inte. Jag ser itne ner på folk, jag ser det goda. Men ändå, i vissa situationer känner jag ett sådant hat. Även fast jag vet att jag gör fel. Lite svårt att förklara men, Jag trotsar mina regler & förbjudelser på flkit eler hur man ska säga. hhm.- Jag kan absolut inte förstå varför hela det oendliga universum finns, om det bara skulle finnas liv på vår hem planet. Jag kan inte förstå varför det skulle göra det, och tror inte det heller.

Samma sak med den Guden som de kristna tror på ( kan inte så mycket om någon annan religion så..).

Gud skapade allt. hhm. Varför det hela oendliga som måste ha tagit mycket av dens kraft, om det är meningen att vi inte ska känna till resten.

Om det nu bara skulle finnas liv här hos oss.- det väsrsta sättet som jag skulle förlora mitt liv genom, är någon tragisk sjukdom, trafik olycka, natur katastrof eller krig.

Jag blir rädd varje gång jag hör ett tydligt ljud av ett flygplan. Mina andetag blir hektiska, ögonen vidgas och jag fryser liksom fast i marken.Ha Det bra! :D

2010-06-21 @ 15:57:09
URL: http://starsinspace.blogg.se/
Postat av: June

- Jag är livrädd för rymden och havet. Jag hatar stora, oändliga platser utan slut där det är mörkt. Om jag tittar på himlen en stjärnklar kväll får jag rysningar och går in och låser in mig.

- Jag är hemligt förälskad i Heidi Montag.

2010-06-21 @ 16:09:26
URL: http://junesabstracts.blogg.se/
Postat av: emelie "starie"

sv: åh, tack så mkt (:

såg din kommentar precis innan jag skulle börja skissa av en person ute i världen, alltså träffa du mitt i prick där (: haha.. du kanske inte förstog :Dkram (L

2010-06-21 @ 16:15:59
URL: http://starie.blogg.se/
Postat av: emelie "starie"

får jag komma med ett förslag.. en liten How to's

typ hur du målar händer skulle hjälpa super mkt puss <3

2010-06-21 @ 16:18:08
URL: http://starie.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag är precis likadan, förutom på den där punkten med rökning. Jag har aldrig och kommer aldrig testa att röka.

2010-06-21 @ 16:56:30
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Sara

sv: tack! :D din teckning i detta inlägg var också skitfint (:<3

2010-06-21 @ 17:00:23
URL: http://beatlestokig.blogg.se/
Postat av: Biz

Åh de har jag sett, de är underbara w

2010-06-21 @ 17:34:06
URL: http://pinkbiz.blogg.se/
Postat av: Elsa

Jag är exakt likadan gällande punkt ett. När man är i tonåren uppfattas det tyvärr som om man är i värsta trotsåldern (skulle ju kunna stämma in lite kanske, men ändå inte). Jag blir bara helt upprorisk och vägrar när någon håller på sådär. Manipulativa personer är det värsta jag vet.

2010-06-21 @ 21:14:05
Postat av: Maria Paby

Haha, jag vet exakt hur det känns! Jag är också livrädd för människor som druckit, och sen är jag lika med att inte gilla människor heller. Haha, om någon har gjort något mot mig jag inte gillar är det tvärstopp och jag vägrar gilla den personen sen också! Och ja, jag är lika med att det bara blir svårare och svårare att göra något om någon säger åt mig att göra det för varje gång.. :P

2010-06-21 @ 21:32:34
URL: http://korelius.blogg.se/
Postat av: Felicia

HAHAH såg nyss at du inte får liiiiiite att läsa när du kommer hem.. det blir mkt mkt :P men så berättar väl jag lite kul också HÖHÖJag hatar att va kär. Kände att jag skulle säga det.. folket säger att det är det bäsat sosm finns.. men nej. Man ser personen. man blir supeeerglad.. sen efter en 5 min så blir man ju dhupt deppig.. om man vet att den personen kmr jag aldrig få.Sen smaka på ordet picknik.. kännd et. ROLIGT VA!!! hahahah jag garvar varje gång. lite kul....'Sen jag HATAR twilight och det kungliga bröllopet, av säkert förmodligen samma orsak, ALLT J*VLA TJAT!!!!! snart är det över heheheheheheheehehheh :D :D :D :D :(Y)

NU får du mkt mysigt att läsa när du kommer hem! (Y) :Dsv. hehhe men nu ikv är det riiiktigt fint väder. satt poch solade.. typ 20 grader i solen om inte mer varmt varmt!!!tack tack :D

PUSS OCH KRAM GUMMIBANAN

2010-06-21 @ 22:02:22
URL: http://fjaelkis.blogg.se/
Postat av: bella!

- Jag samlar på gosedjur från Tyskland.

- Jag spenderar MINST en timma framför spegeln varje dag. Kollar på alla möjliga kroppsdelar, haha!

- Jag är olyckligt kär i en kändis. Och det är verkligen hemskt.

- Jag älskar barnfilmer, typ som.. disney filmer och sådant.Åh, har så många! Men tänkte att jag inte skulle ta upp hela ditt kommentarsfält. Plus att alla "sanningar" bara snurrar i mitt huvud, och kopplas ihop med varandra så jag vet inte riktigt hur jag ska få ut dom som riktiga meningar, haha!

2010-06-21 @ 22:37:30
URL: http://zie.blogg.se/
Postat av: Patrik

Sv. Tack så mycket! Det får vi säkert (A)

2010-06-21 @ 22:58:06
URL: http://patrikpetersson.blogspot.com
Postat av: J.

Det första du skrev, det kan jag instämma med väldigt mycket. Jag kan bara inte göra något då. Tjat funkar aldrig aldrig aldrig. Funderar faktiskt litegrann hur jag klarade mig igenom gymnasiet, haha.

Gillar din blogg. Awesome

2010-06-21 @ 23:05:00
Postat av: Lina

* Jag har telefonfobi. hatar att prata i telefon och ignorerar dom flesta samtalen hemma, speciellt dom som inte är i ifrån staden jag bor i

* Har även älgfobi

* Är helt nykterist, röker&snusar inte och sånt.

2010-06-21 @ 23:59:44
URL: http://shiiwie.blogg.se/
Postat av: bella!

Jag har redan kommenterat det här inlägget, men bilden är så fin. Har typ öppnat din blogg tjugo gånger nu på morgonen och bara råglott på bilden. Jag vill också kunna skapat något liknande..

2010-06-22 @ 11:09:06
URL: http://zie.blogg.se/
Postat av: Chigge

Fulla människor gör mig också nervös men det gäller nog många kanske.

2010-06-22 @ 15:19:45
URL: http://chiggestankar.blogg.se/
Postat av: jk<3

* har olika dagar, några är jag tids optimist och kommer nästan försent till tex skolan, och andra tids pessimist och måste sitta och vänta i en halv timme..

*har nog lite klaustrofobi.. kan inte krypa igenom trånga utrymmen..

* gillar inte färsk annanas(som de flästa tycker är den godaste), inte ens i brasilien.. tycker bara om annanas på pizza och vissa juiser.

* Kommer aldrig dricka eller äta något igen som min låtsas pappa säger att är gott( drack världens äkligaste, kräkframkalande grapefrukt juise, som han sa att var jätte god!)

*är rädd för katter, inte kattungar eller vissa katter till folk jag känner.

*är livrädd för blodiglar! Det räcker att jag tänker på dom så drar jag upp benen från golvet.

*Pratar med mig själv, hela tiden..

2010-06-22 @ 16:56:54
URL: http://rondinella.blogg.se/
Postat av: Julia

allt det där stämmer in på mig o :O förutom rökningen... jag har aldrig rökt :) jag har aldrig smakat öl eller kaffe heller :O deet verkar inge gott så jag vågar inte :( haha. Jag hatar fisk och vågar inte smaka... har inte smakat det sen jag var jättejätteliten och då gillade jag det inte men sen försökte dom tvinga mig att äta det på dagis och då åt jag fiskgratäng men nu vägrar jag på all fisk... samma med mjölk... himla dagis! haha gömde mig på lunchen varje dag det var fisk.. xD dagisfröknar borde läsa på lite om barnpedagogik eller vad det nu heter :O om man en längre tid tvingats kommer man vägra typ halva livet :)jag är jätterädd för hundar! :( bara jag hör en hund hoppar jag till och börjar typ skaka.. tills jag ser att den INTE är lös. skällande och springande hundar är det värsta.. men vissa hundar som man känner eller de som är lugna och golden retrivrar går bra ^^haha, lång kommentar men du ville ha något att läsa så ;P

2010-06-22 @ 18:18:31
URL: http://juliatyp.blogg.se/
Postat av: Emma

1an och 3an stämmer på mig :)Jag tar åt mig väldigt lätt! En egenskap som är sjukt jobbig och som jag försöker ändra på.Sedan är jag en aning schizo eller nått haha tror jag, för jag har väldigt många sidor av mig själv, som kan pendla väldigt. Och det är superjobbigt. Som ibland kan jag vara jätteseriös eller jätteflum, så man kanske inte alltid vet vart man har mig liksom.så har jag svårt för att tolka hur jag själv säger saker. Jag kanske tex låter jättenedlåtande när jag säger nått, fast jag inte menar det så! Men det förstår ju inte jag xd

2010-06-22 @ 21:05:12
URL: http://justsomenotebook.blogg.se/
Postat av: Anonym

here we go.. har funderat sen du postade det här så det är hög tid nu då:)1. Jag skaffar lätt nya kompisar, men sen orkar jag inte med dom. Låter jätte taskigt, och det är det. Men det blir så.2. Om jag har en bästavän, och den säger något som jag VERKLIGEN inte kan hålla med om. eller något som jag känner förolämpar mig så kan jag aldrig mer se på den på samma sätt som förr.3. Jag pendlar mycket mellan olika personligheter, mest det att jag kan vara sprallig, skrattig och glad och sen är jag ledsen, depprimerad och arg på allt.4. Jag överanalyserar ALLT. har jag lite tid över börjar jag genast tänka igenom allt som hänt de senaste dygnen, och tänka att folk menade saker som dom inte alls menade. Jag kan bli hur ledsen som helst för något jag Tror någon menat, men sen var det bara precis som det stog. Ingen komplicerat som man behövde tänka på för att fatta vad personen i fråga menade.5. Jag har väldigt svårt att öppna mig för någon i verkligheten, men jag kan säga nästan vad som helst genom att skriva.6. När jag ska berätta något för någon, gör jag pauser och mitt ialltihop kan jag glömma bort vad vi pratade om. Och sen kommer jag inte på det om jag inte frågar.7. Jag älskar verkligen att känna vinden i håret. Det får mig att känna mig fri. Det kan vara när jag blir skjutsad på moppe, åker ner för en backe med cykeln eller när jag är ute på havet och åker motorbåt.8. När jag står bredvid någon och någon av oss pekar upp mot himlen och säger "kolla där!" så känner jag mig som i en film. När vi står där mitt i smeten och pekar upp mot himlen.9. Jag älskar känslan av att hitta ens musikaliska soulmate. Det kan vara en eller två låtar bara. Som man disskutera i timmar, de flesta säger att min musik smak är "annorlunda" (vilket bara är bra ju;)) och det är inte ofta jag hittar någon som gillar samma musik, men att sitta där med musik på så hög volym att inget annat hörs och skrika ut låttextarna tillsammans med någon är nog det bästa som finns!10. En gång räddade jag livet på min bästavän. Han förtjänade det nästan inte ens. Han är en idiot.11. Flera gånger har jag trott att jag skulle dö. Och jag har inte haft något som helst problem med det. Bara stannat upp och tänkt "nu dör jag", och sedan log jag för mig själv. Utan att jag tänkte på det.

Och jag tänker alltid att kan man le för sig själv, som man kan gråta för sig själv, det är då man är lycklig. Att bara kunna sitta ensam på sitt rum och le.12. Jag har jätte svårt att säga "jag älskar dig" och mena det. För jag vet inte riktigt om det finns någon jag älskar.13. Jag gillar att sitta och prata om andras problem, och om hur dom mår. Och försöka få dom att må bättre. Men jag hatar att prata om mina problem. Känner mig bara patetisk och äcklig. Tänker dock aldrig så om dom som pratar med mig om sina problem.14. Jag gråter väldigt lätt. Jag lyssnar alltid väldigt noga på låttexter jag hör och sedan associerar jag texten till saker som hänt som gör mig ledsen. Därför bär jag ofta stora solglasögon och har ALLTID vattenfast mascara. Men jag kan också börja gråta om jag ramlar eller gör illa mig. Men jag skulle aldrig gråta i sällskap med dom jag inte känner mig trygg med.trevlig läsning :D

2010-06-22 @ 22:38:57
Postat av: Sara

det där med döden, det är jag med. ända sen jag var liten, jag minns hur jag inte kunde somna och satte mig på näst längst ner trappsteget och grät och skrek till mamma: jag vill inte dö! sedan kunde jag och mamma diskuterade döden ett tag, haha minns det som igår. jag gråter fortfarande ibland när jag tänker på det bara, att man försvinner som att för alltid somna.

2010-06-23 @ 07:35:53
URL: http://beatlestokig.blogg.se/
Postat av: julia

Jag tycker inte det är värt att vara rädd för saker man ändå inte kan påverka. Som det är med döden då!

2010-06-23 @ 10:31:56
URL: http://putbackthestars.blogg.se/
Postat av: Myssan

1. Jag är skiträdd för att dö. Jag hatar att tänka på det.2. Jag har ALDRIG behövt åka in på akuten för att jag gjort mig illa. Bara när jag var liten. Två gånger. Ena för att jag var uttorkad och andra för att jag var jättekräksjuk.3. Varenda gång jag hör ett aj eller ett skrik eller duns från min syrras rum blir jag skiträdd och kryper ihop mig.4. Jag tänker väääldigt mkt. Typ hela tiden. På vad som helst.5. Jag avsky geografi. Men det är kul o titta på kartor men inget mer...6. Jag hatar NO. Det är verkligen skitjobbigt. Jag är ganska bra på det men jag tkr det är skiiiitjobbigt.7. Jag fick 98/100 på ett matteprov i fyran. Hemska tider det. Det värsta var att det ena felet var på ett tal jag kunde. Och på det andra felet också såklart.8. När jag tappar bort vad jag ska säga gör jag ett konstigt läte. Vet inte varför. Man kan ju inte bara stå tyst. Eller?9. Jag tkr att det är jättekonstigt att ha klaustrofobi. Jag fattar liksom inte det. Kan nån som har det förklara hur det är? Lämmna isåfall en kommentar på min blogg.10. Jag gillar o sitta på toa. Med en bok såklart. Ett bra slut på dagen.11. Jag sitter vid datan minst 3 timmar per dag. Dom dagar jag kan använda datan altså.12. Jag är skiträdd för spindlar. Det är nog sättet dom kryper på tror jag. Först jättesnabbt sen stannar till och så fortsätta.13. Jag hatar att vara som alla andra. Men sen ibland vill jag det. Jättejobbigt.14. Jag är en popcornholic. Äter det typ varje dag, resten av familjen också.15. Ääääääälskar att ha mikt pengar för då kan man shoppa. Men tyvär är jag oftast pank =(

Men jag är ingen shoppoholic.Det var 15 sanningar om mig. Finns många fler, men kommer inte på dom just nu.2010-06-23 @ 19:28:41
URL: http://myzzanzblogghihi.blogg.se/
Postat av: linda - pictures, drawings, me

jag är inte rädd för döden, jag är rädd för att dö ung. Jag vill uppleva världen, se så många platser som möjligt innan jag dör. Jag vill inte missa kärlek, vänskap och livets äventyr.

Men samtidigt dör jag hellre när jag är 30 och fått uppleva och se så mycket som möjligt än att dö vid 80 års ålder och ångra att jag inte följde mina drömmar när jag var ung :)

2010-06-24 @ 14:54:42
URL: http://lindaaaa.blogg.se/
Postat av: Madde

- Jag är rädd för skräckfilmer, tål inte att se en skräckfilm utan att jag blir orolig över om jag kommer få en mardröm samma natt.- Jag tänker för mycket på ALLT om ALLT.- Jag är höjdrädd.- Jag får panik så fort jag befinner mig i små utrymmen.- Jag bryr mig för mycket om vad folk tycker om tänker om mig, fast jag innerst inne inte vill bry mig om det.//M

2010-06-26 @ 13:35:12
URL: http://larosabelleza.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag är en dagdrömmare med huvudet uppe i det blå. Konstant.

2010-06-29 @ 13:58:19
URL: http://skoknut.blogg.se/
Postat av: Andreas Skoog

Tro mig, fulla människor är ännu läskigare om de skjuter raketer!

2010-06-30 @ 23:46:58
URL: http://www.allegang.soclog.se
Postat av: Linnéa

1. Fullisar dras på något sätt till mig... I förra veckan vart jag och min kompis jagade av en gubbe. Han hade cykel och vi våra fötter.. Andra gånger har dem skrikigt åt oss mm...

2. Jag älskar att måla men jag SUGER på det.. men jag övar!

2010-07-04 @ 23:55:56
Postat av: Elsa-Li

Jag kan bara tacka och niga!För den här bloggen var min bästa målningsupplevelse sen jag målade av hösten! Du är nog den största insperationen för mig."Melruis um parvo eltum" Mycket kunskap i litet ord.P.S skulle älskat att ha dig som illustratör till en bok D.S

2011-05-29 @ 19:58:53
URL: http://www.elsasmode.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0