Nothanks,

Jag har jättesvårt för den här fullast vinner-mentaliteten. Trots att jag svurit på att aldrig befinna mig på ställen där öl är hårdvaluta, så fann jag mig själv omringad av femhundra aspackade norrlänningar igår. Det blev väldigt tydligt väldigt fort att de här ställena inte är för mig. Eller för någon annan som har fler än fyra hjärnceller kvar.Jag kände mig taskig och tråkig som inte umgåtts med mina vänner på ett tag, och ett dåligt samvete kan få en att göra de konstigaste sakerna. Såhär i efterhand var det inte värt det, jag hann prata med personen jag gick dit för att träffa i ungefär trettio sekunder. Men, jag lärde mig i alla fall någonting - stå aldrig bakom en full, tjugoårig man. Jag visste redan innan att det inte skulle bli minnesvärt, men det blev bra mycket värre än så.

- Mina skor vattnades med öl.
- En ung, tung pojke ramlade på mig och mina fötter. Nu är jag tre blånaglar, och ett halt ben, rikare.
- En vän blev bestulen på sin iphone.
- Jag blev kramad av tjugo personer jag inte känner.
- Samtliga tjugo personer gav mig scars for life i form av dofter jag aldrig mer vill känna.
- Jag bevittnade ett slagsmål.
- Jag hörde tvåhundra berusade människor skrika “OX’N OX’N” i extas.
- Jag blev knuffad och inträngd i ett hörn.

Jag var där i fyrtio minuter.

Att vara tvungen att förklara, och försvara, varför man inte dricker alkohol är svårsmält och lite ironiskt. Jag må låta bitter och cynisk men om detta är någons idé om en rolig kväll, då vill jag definitivt inte vara med.


Kommentarer
Postat av: Fröken V

Är man tillräckligt full så är den sunkigaste miljön kul. Typ.Jag tröttnade själv rätt mycket på alkohol när jag gick ut gymnasiet. Ibland har det gått månader utan att jag druckit och numera håller jag mig till en eller två öl/vin för det mesta just för det sociala. Själva berusningen är inget jag känner är lockande längre, jag klarar mig bra ändå. Blir så trött när man drar ut och folk som inte är ute i samma syfte som en själv (vara social, dansa, prata) utan i syfte supa skallen av sig och eventuellt ligga så blir man så himla trött. Vet inte hur många gånger jag har slutat med att prata med vakterna då de är de enda som inte endast använder reptilhjärnan. Anledningen till att jag inte är nykterist är för att jag känner att min nuvarande inställning inte skadar mig. Men jag förstår absolut att man är nykterist, har vänner som är det...Har snarare svårt att förstå varför folk tycks ha svårt att acceptera att någon är nykterist.Och det där med att bli kramad av folk man inte känner eller sådana som är "halvbekanta" hatar jag. Är inte alls så mycket för kroppskontakt rent allmänt redan, så när det är någon främmande känns det mest obehagligt.

2010-07-11 @ 15:39:10
URL: http://vilseigoteborg.blogg.se/
Postat av: Elena

Åh, du har så rätt! Äntligen någon som tycker som jag, haha :) Och jag hatar när okända kramar en så och de är helt svettiga och uh, jag duschar alltid flera gånger när jag kommer hem ifall det händer mig :(

2010-07-11 @ 15:49:25
Postat av: Kikho

Instämmer helt och hållet! Stå på dig och kom ihåg att i slutändan så har du en mkt sundare inställning än de flesta andra :) Och egentligen borde det vara omvänt, de som faktiskt dricker bör förklara sig, inte de som inte dricker!

2010-07-11 @ 16:16:51
URL: http://kikho.blogg.se/
Postat av: J U L I A ~ Min annorlunda värld ~

Hejsan!

Förlåt om jag stör en sådan dag men skulle vilja be dig om en lite tjänst.

Undrar om du skulle kunna hjälpa mig att vinna en systemkamera på en hemsida.http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=5866Där är länken till hemsidan och min bild kommer upp om du trycker där.

Du är verkligen guldvärd om du gör det för mig.

Massor av underbara kramar till dig

2010-07-11 @ 19:39:04
URL: http://annorlundajulia.blogg.se/
Postat av: Lovjo

Visst är det så fel!

Jag tycker att de som dricker bör ha en anledning till varför de gör det. När vände det hela? Jag får också stå och förklara och hitta anledningar till varför jag INTE gör det.

2010-07-11 @ 19:50:43
URL: http://lovisajo.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag kunde inte uttryckt mig bättre själv, jag står för precis samma åsikt som du!

Sjukt att man alltid ska behöva försvara varför man inte dricker. För att det ska vara accepterat att inte dricka måste man typ ha en orsak (att man är chaufför, går på någon medicin, är gravid eller nåt sånt). Sjukt!

2010-07-11 @ 21:38:51
URL: http://various.blogg.se/
Postat av: Neha

Jag dricker inte och det är sjukt att jag måste ha en anledning till varför.

2010-07-11 @ 23:53:14
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: clara

vill bara fråga nåra frågor om ditt målande :)

Tecknar rätt mkt själv och jag blir inspirerad av dej och undrar hur du gör så jag vill gärna veta lite mer om det är okej?1.När du fixar så att det verkligen blir svart med blyerts hur gör du? Ritar du bara jätte mkt där med en stark penna eller har du någon annan metod?

2.Vad använder du till dina färgade bilder? som till håret på många som e brunt osv.?

3.Hur får du till de riktigt små detaljerna i ögonen, tex på How To ögon?Jag är väldigt tacksam för svar, svara gärna på min blogg :)kram

2010-07-12 @ 01:36:35
URL: http://lillalundberg.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hihi, jag tycker helt och hållet att alkohol är ett snabbt sätt att förstöra sitt liv på. Men jag måste erkänna att jag började skratta högt när jag såg att de skrek oxn oxn, det är det vi skriker här i norrland, det är faktiskt helt normalt.

Här får du länken till låten, tveka inte att le åt låten!: http://www.youtube.com/watch?v=8Zc0KUuu7LwFörövrigt, har du något emot norrläningar? Man tar nästan illa vid sig.

2010-07-12 @ 09:30:27
Postat av: Tessan

Tror att det är få som kan supa skallen av sig lika väl som norrlänningar. Även om Svensson en masse gärna försöker. Känner med dig. Och fyllekramar är bland det äckligaste jag vet. Numera umgås jag bara i sällskap där jag vet att de flesta kommer hålla sig någorlunda på mattan.

2010-07-12 @ 11:54:38
URL: http://kreativ.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tycker det låter som du hängde i ett väldigt omoget sällskap! Alkohol behöver inte vara så farligt om du o dina vänner kan hantera det på ett vuxet sätt! Man

måste veta sina gränser! för alla e det inte en fylla som ska famställas utan nåt gott o trevligt! Man kan inte dra alla över en kant!

2010-07-12 @ 15:13:24
Postat av: Tove

Alkohol - för de som inte känner sig roliga när de är nyktra.Låter som en rätt otrevlig stund :/

2010-07-13 @ 08:24:59
URL: http://frostmule.blogg.se/
Postat av: Alexandra

var har du varit?

fick uppleva något liknande samma kväll, fyfan

http://byalexandra.blogg.se/2010/july/forlat.html#comment

2010-07-16 @ 00:19:23
URL: http://byalexandra.blogg.se/
Postat av: Emmy

Hej! Gillade verkligen texten som står i bilden.

den som börjar med "there comes a time in life..."

Vad kommer den ifrån? eller är det ngt du skrivit själv? :)Sjukt bra blogg btw! :)

2010-07-23 @ 22:16:25
URL: http://emwy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0