WorkInProgressÄr inget stort fan av WIP's, men den här tar så fruktansvärt lång tid så det kan vara bra att ha någon form av process-dokumentation. Och eftersom ingen läser det här så har det ingen större betydelse att jag lägger upp bilden.

Men. För skojs skull - om det nu skulle vara någon som läser. Ser du vem det ska föreställa? Referensbilden är välanvänd av tecknare runt om i världen, och jag vet att personen ifråga är en av favoritpersonerna att porträttera. Har aldrig använt henne som motiv förut, så det var väl dags.

Kommentarer
Postat av: Bitte

Du tecknar fantastiska händer!! Så verkliga!

2010-04-17 @ 22:19:13
URL: http://bitte.webblogg.se/
Postat av: Linnéa Björnfot

är det angelina jolie? det är den enda jag kan komma på.. :P

2010-04-17 @ 22:36:48
URL: http://innanformindorr.blogg.se/
Postat av: Linnéa Björnfot

sv: Men tackar!! Jag är sjukt imponerad av grejerna du gör så att höra det från dig.. ja, då blir jag glad! :)Jag har suttit och kollat igenom din blogg och alla dina bilder osv - jag blir så inspirerad av dig! Själv ritar jag ganska mycket, fast bara på min fritid.Har försökt börja rita mer ofta på senaste (även om det inte alltid blir så himla bra) bara för att få in vanan. Man kan ju inte lära sig nåt utan att öva ^^Ojoj vilken lång kommentar det blev. Hehe, kram!

2010-04-17 @ 23:14:27
URL: http://innanformindorr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0