Världens kanske simplaste smoothie.Det är lunch och kylskåpet har aldrig varit tommare. Vad gör man då? Man svänger ihop en tjusig frukt&bär-drink.
Skala och skär en lämplig apelsin i några bitar och lägg dem i mixern. I med två kiwi-frukter och lite mjölk (det spelar inte så stor roll om datumet gått ut). Mixa. Några skeder turkisk yoghurt. Mixa. Släng i lite bär och massvis med rörsocker (tro mig, det behövs). Mixa. Feeeerdigt.

Den må vara enkel, men den smakar obestridligt illa.

Kommentarer
Postat av: Ameli

svar: Tack så mycket för stödet! :) Som du säger det är väll lika bra att söka till skolorna i alla fall, kommer man in så kommer man in :)

Men det är väll mest det jag oroa mig för att det är så långt bort, men det ska nog gå bra. Man måste väll också ha rätt inställning när det gäller en sådan flytt.

Vad var det för något du läste i Visby då?

2010-02-04 @ 12:12:46
URL: http://amelisdrawpaint.blogg.se/
Postat av: Ameli

svar: Ja Gävle låter som en trevlig stad att bo i faktiskt :)Ja precis jag har tittat lite på grafisk design utbildningar också och det finns ju faktiskt desto fler inom det området och också lite nämre där man bor nu. Som sagt jag får väll söka till en massa olika skolor och sen se vart jag kommer in och så :)Såklart det är lite skrämmande och överge sin trygghet som man haft men tror ändå att det kan vara nyttigt att flytta, att få skapa nya kontaker ooch att ta hand om sig själv på ett helt annat sätt än innan. Som du säger med rätt inställning så bblir det nog bara förväntansfullt och spännande :)

2010-02-04 @ 13:44:18
URL: http://amelisdrawpaint.blogg.se/
Postat av: Anonym

hahaha.

Det låter ju bra ;)

2010-02-10 @ 11:52:21
URL: http://dahbitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0