Ett tack och en bock och en klapp och en kyss.

Först och främst vill jag tacka för alla underbara kommentarer. Jag är den lyckligaste flickan i världen just nu. Trodde aldrig, inte ens i mina vildaste fantasier, att bloggsverige kunde rymma så fantastiskt många vänliga, snälla och tokigt söta läsare. Jag är djupt tacksam för er kritik, jag suger in vartenda ord och uppskattar verkligen att ni har tagit er tid att kommentera.

Jag tänkte att jag skulle bunta ihop en del frågor som jag har fått.

Porträttbeställning - Eftersom porträtt är det jag älskar att göra, och det jag är bäst på, så kan jag absolut tänka mig att ta emot beställningar. Eller rättare sagt, jag skulle älska att få sådana beställningar. Jag ska kolla upp hur det funkar med betalningar. Men. Maila mig här, så pratar vi mer om det och vad ni vill ha porträtterat.

Har fröken Miami gått skola - Ja, alla tolv år (för visst blir det tolv?). Inga av dessa år var estetiskt inriktade (jag hade för dåliga betyg för att bli estet,) så jag fick nöja mig med samhälls istället, vilket var supertrevligt det också. Efter studenten, däremot, skickade jag mina arbetsprover till en avlägsen konstskola och tog mig in. Det var en ettårig, grundläggande utbildning. Ett sådant år som är meriterande om man vill söka till exempel konstfack. Det var ett hemskt roligt år, och jag lärde mig otroligt mycket både medierna och mig själv.

Vem är det egentligen på bilden - Angelina 'Tomb Rider' Jolie (tack, Robin, för den) . Såklart. Eller ja, det kanske inte är solklart men ni fattar.


Snabb presentation.
Hej, jag heter Frida och är 23 år gammal, jag tycker hemskt mycket om jordgubbar och jag dricker väldigt gärna cola light eller mjölk, jag är född och uppvuxen i det allra mittersta och mörkaste västerbotten men bor för närvarande (och förhoppningsvis för en lång tid framöver) i stockholmstrakten, jag känner djup avsmak gentemot punkter och har en underbar familj och jag har några av de allra finaste vännerna i världen, jag tycker hemskt mycket om att klä ut mig och mimar till sånger framför spegeln när ingen ser, jag tycker att världen är ett ganska trevligt ställe att vara på just nu men jag skulle inte ha någonting emot att göra en upptäcktsfärd i yttre rymden, jag tycker fasligt mycket om knasiga människor och konst, jag har ritat sedan jag var obefintligt liten och två av mina absoluta favoritbloggar (jag har fler än så, men det räcker med två) är Lindas och Sandras.


Så.
Tacktacktack för allt fint och allt konstruktivt och allt härligt. Kommer att leva på det i flera dagar!
Och välkomna.


Kommentarer
Postat av: helly

Hej igen, vart har du din mail?:)

Mvh helena

2010-02-10 @ 18:30:25
URL: http://hellly.blogg.se/
Postat av: helly

du kan gärna maila till mig så jag får din så jag kan skicka bilder senare:)

Tack på förhand!

Helena

2010-02-10 @ 18:32:25
URL: http://hellly.blogg.se/
Postat av: H A N N A

Du är otroligt duktig, kikade i genom din blogg. Jag som knappt klarar av streckgubbar. Ler.

2010-02-10 @ 18:37:08
URL: http://alskadenorrland.blogg.se/
Postat av: Maria Paby

Haha jag hittade dig faktiskt idag på första sidan på blogg.se och blev så lycklig! En human människa som är helt underbart grym på att rita! Själv målar jag hellre på duk, men rita är helt klart ett måste för det med xD Tack så mycket för att du bidrar med din fina konst över intrenet! :D

2010-02-10 @ 18:53:18
URL: http://korelius.blogg.se/
Postat av: Sara

Jadu, saken är den att kossan och tjejen inte blir så mycket detaljrik ''/ Men bilden blev iaf bra, ifall du frågar mej! Resultatet kommer nog upp ikväll :D Skriv gjärna lite kritik det är lungt!:D

2010-02-10 @ 19:08:01
URL: http://saraagustavsson.blogg.se/
Postat av: Dina

sv: Har läst en hel del om det och är otroligt nojig över mina egna bilder (varav vattenstämpeln på alla mina teckningar). Vet ju själv hur jag skulle må om någon tog mitt verk och kallade det sitt. Åh, jag längtar tills jag får tid till att skapa det jag med. Tyvärr är det knapert med timmar för mig these days..

2010-02-10 @ 19:42:27
URL: http://funnylittlefrogs.blogg.se/
Postat av: A a l i c e I d a

Du målar sjuktbra! :D Har du sett filmen Avatar? För jag skulle tycka att det var sjukt kul om du målade någon bild ur en scen eller ngt ^^ I'm in love with that film! :D Du behöver inte om du inte vill och detta är inte någon beställning precis.. xD Men om du vill ta dig an utmaningen så skulle det vara roligt/Aaliceida

2010-02-10 @ 20:13:12
URL: http://aaliceida.blogg.se/
Postat av: Bea

sv: Vem som helst ska såklart få vara vem som helst, så är det ju! Ingen oskriven lag ska få sätta sig på en och hugga en i ryggen för att man bara vill vara sig själv.

Men de där trollen, de som utnyttjar det till enbart sin egen fördel? Hackar och slår på andra för att kunna känna sig bättre till mods, mest på de fånigaste sätten som gör att man inte kan låta bli att fnittra till och säga VARFÖR? För det finns ju ingen anledning?!De trollen, det var dem jag pratade om. Så jag tror att du förstod mig rätt. Eller?Och åh! Hallonsaft var evigheter sen! När du minst anar det så knackar jag nog på; när matsalsfolket och deras tomma blickar går mig så på nerverna att jag nästan skriker. Då!

2010-02-10 @ 20:17:47
URL: http://nejinteentill.blogg.se/
Postat av: Tilde

Sv; Ja, riktigt bra är det. Jag använde alltid ett från LAKMÉ när jag var blond.Jobbet har sina ljusa stunder, men helst skulle jag nog vilja jobba med någonting mer kreativt. Det är lätt att bli som en maskin om man fastnar i kassan för länge :P

2010-02-10 @ 20:59:33
URL: http://tildeoijar.blogg.se/
Postat av: liselott

asum illustrationer you make! forsätt så :D

2010-02-10 @ 23:08:18
URL: http://liselott.webblogg.se/
Postat av: Emma

Vilken härlig människa du verkar vara!

2010-02-10 @ 23:22:11
URL: http://eaylinds.blogg.se/
Postat av: BaabyR

Du förtjänar det och mycket mer. Det var nån av de vackraste porträtt jag har nånsin sett !!! Ha det bäst / BaabyR

2010-02-11 @ 02:23:29
URL: http://baabyr.blogg.se/
Postat av: emilia

ja, jag blev ganska nöjd med håret en bild kommer snart ;D

2010-02-11 @ 21:25:42
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

du förtjänar alla fina ord och uppmärksamhet!

2010-02-11 @ 22:58:00
URL: http://pyttis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0