Dagens nitlott.

Jag har lärt mig två saker idag:


1. Jag kan inte öppna mjölkpaket. Det har tagit mig 23 år att inse det. Grattis, Frida.

2. Jag är antagligen en utav jordens klantigaste människor.

Jag tror minsann att jag har stukat handen. Min högra handled värker som tusan och fingrarna är lite, lite svullna. Men! Ingen fara på taket. Ni behöver inte komma hit och ta hand om mig. Jag tenderar nämligen att dra på mig minst två nya blåmärken per dag (gårdagens skörd var ett på vardera fot), så jag - och alla i min närhet - är van vid diverse skärsår och stukade fingrar. 

Jag brukar se det såhär: många småskador är att föredra, eftersom jag då kommer att slippa de där stora skadorna. Som till exempel aids. Det börjar dock bli lite tjatigt eftersom ingen längre reagerar när jag ligger på marken och vrider mig av smärtor. Numera brukar de hånskratta åt mig. Det är ju så förtvivlat underhållande när Frida stegar rakt in i en dörr och får en bula i pannan. Verkligen jätteroligt.


Tyvärr så innebär nog detta att jag inte kommer att kunna lyfta en blyertspenna de närmsta dagarna. Hoppas att ni har överseende med detta.


Ps) det tog 30 minuter att skriva detta. Enhandsfattning är inte att rekommendera.


Kommentarer
Postat av: Maria

Det är inte lätt att vara klumpig! Gick rakt in i ett bordshörn i typ 90km/h häromdan >_< Fick världens blåmärke också!

Huj huj, du r ju så bra!! På allt! Hur håller du dig på bra humör? Jag har hållit på fram och tillbaka mellan depprisioner (som jag uppenbarligen har svårighet att stava) och ätstörningar och sen mår jag jättebra, och sen ner xD Antar att det är livet? Eller vad tycker du? :O

2010-02-23 @ 21:57:44
URL: http://korelius.blogg.se/
Postat av: klantarslet

Du ska inte låta dig nedslås, även om en klant alltid kommer vara en klant så kan denne alltid lära sig att öppna ett mjölkpaket! Jag talar av erfarenhet.Jag gillar dina teckningar ändå :)

2010-02-24 @ 00:22:57
Postat av: frida

Jag är inte nedslagen på något vis! Jag trivs alldeles utomordentligt bra med att vara en klant, och det gör mig inte så mycket att mjölken inte rinner ur som den ska. Livet står inte och faller på ett skärsår och ett trasigt mjölkpaket!Sedan finns det säkert någon kurs där man kan lära sig att just öppna dessa fördömda dryckesförpackningar.Tack för goda råd!

2010-02-24 @ 16:13:19
URL: http://hellomiami.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0