CatwomanJag har, så länge jag kan minnas, varit en hundmänniska. Det har aldrig funnits någon speciell orsak, det har alltid bara varit så. Vi har alltid haft hund och det är liksom lättare att vara en hundmänniska då. Men. Jag började vackla någon gång förra året. Jag var ute på promenad och blev förföljd utav världens sötaste lilla tiger. Det var självklart ingen tiger, utan en bengalkatt. Den var så himla fin och social och den såg ut som en liten snöleopard. Men vi skiljdes såklart åt, och så var det med den saken.

Ett år senare föjler jag med min syster till en utav hennes allra finaste vänner, och stöter på den här lilla krabaten. Sedan dess har jag varit såld. Förälskad. Övertygad. Det är så härligt med katter, för de behöver inte älska dig villkorslöst. De gör lite som de vill. Det är fint. Så vill jag också vara.

Kommentarer
Postat av: Biz

sv: Jo han har mycket svårt att ta sig fram, men å andra sidan kastar han sig själv ut i snön när han kan X3

sv2: Absolut måste en stalker fotografera dig och följa efter dig, hur ska han annars kunna veta vad du ska göra och var du har varit med vem? :P

2010-02-25 @ 21:40:54
URL: http://pinkbiz.blogg.se/
Postat av: June

Aaw! Vad söt hon är! Är hon intresserad av chinchillan? :) Jag var också hundmänniska förut. Hatade katter. Men sen flyttade jag ihop med min kattälskande sambo och jag kan inte säga nej till honom så det senaste året har vi tagit hand om fem jourhems-hittekatter och i somras skaffade vi en egen katt. Ett litet monster. Ett mysigt monster. Så kan det gå ... Jag känner mig lurad.SV: Ja, det är sant. Jag hade chinchillan lös i mitt rum och var inte hemma, mamma lämnade dörren öppen till mitt rum och åkte hemifrån, och lämnade hunden ensam hemma med chinchillan. När jag kom hem till ett tomt hus hittade jag Chillas (ja, han hette så, originellt va) huvud och tassar i en fåtölj i vardagsrummet. En mycket traumatisk dag ur min barndom och jag har aldrig förlåtit mamma för det :PJag var jättestressad innan och åt en massa skorpor tills jag mådde illa. I planet, när Erik som styrde spakarna gjorde brantsvängar så man inte kunde lyfta armarna eller benen, då låg jag ner över baksätet och gapskrattade av skräck. Det var trevligt. Tur att man har tillit för sina vänner :)Härligt! Jättekul att höra! Vad använder du för balsam och så?

2010-02-25 @ 22:40:51
URL: http://junesabstracts.blogg.se/
Postat av: Adara - teckningar, foton, drömmar

haha, ja det var nog mitt fel. Fenomenal hade varit ett betydligt bättre val av ord!! ;Dshiit vad söt kisse!! <3

2010-02-26 @ 00:04:04
URL: http://adara.blogg.se/
Postat av: Hanna

Så sööööööööööt! :D

2010-02-26 @ 05:28:38
URL: http://hannalineajonsson.blogg.se/
Postat av: Biz

Men gud vilken underbar katt!

2010-02-26 @ 17:17:41
URL: http://pinkbiz.blogg.se/
Postat av: Hanna

Sv. Hehe, jag är kattmännsika. :) Katter är så härliga som du sade!

2010-02-26 @ 20:40:38
URL: http://hannalineajonsson.blogg.se/
Postat av: June

SV: Sorry, läste slarvigt och såg inte att det var en annan persons katt :) Och ja, vad gör man inte för sin karl ... Hm.Jag vet inte hur gammal han var, jag hade fått ta honom från en annan familj som inte ville ha kvar honom. Vet inte när han var född. Men jag hade väl haft honom i ett år eller lite mer kanske :)Ja, fast är man på Liseberg sitter inte ens mamma hemma och tror att man ska dö ... Haha. Jag har en kompis som håller på att ta flygcert så jag fick följa med honom då. Har inte åkt ett sånt flyg förut faktiskt så det var kul :)Kul! Skönt när man har godkända grejer hemma redan, så man inte måste köpa allt nytt. Hur går det då? Krånglar det? Märker du någon skillnad? Hehe, alla rynkar på näsan när jag pratar om att tvätta med ägg! :D Men nu har jag lagt upp ett inlägg om hur man gör det också, så har du inför framtiden :) Alla rynkar på näsan åt allt. När jag berättade för min svägerska att jag smörjer ansiktet med kokosnötsolja var hon skeptiskt och när jag förklarade vad det var sade hon lättat "JAHA jag trodde du menade KOKOSFETT, sånt som man bakar med! Ha ha ha ha ha!" och jag tänkte ba "det är samma sak .......". Jag tror inte världen är redo för mina skafferiprodukter. Förutom du då. Haha.Jag har försökt komma på vad jag kan göra deo av faktiskt. Men inte kommit på det än :P Men jag jobbar på det!! Jag läste om nån tjej som använde en grej istället för deo och när jag googlade såg jag att det var droger som man röker? Hahahaha. Jaja.

2010-02-26 @ 21:15:48
URL: http://junesabstracts.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Cool blogg ;D

2010-02-26 @ 21:31:43
URL: http://chokladblondin.blogg.se/
Postat av: paij

SV:

tack. nu har jag precis kommit hem faktiskt. och riktigt skönt är det.

men det var förseningar och även ett inställt tåg. mindre kul men nu mår jag bra i min säng och med ett glas cola :Dvad gör du denna fredag? :)

2010-02-26 @ 23:11:35
URL: http://rubyredlips.blogg.se/
Postat av: emmy

Åh, jag tycker också om katter riktigt mycket! Nästan mer än hundar faktiskt.... Men ingenting slår min familjs hund, den är världens bästa :)sv: Jag åker hem till sverige i slutet av juli hade jag tänkt, har inget bestämt datum. Min familj kommer ner och hälsar på här :D

2010-02-27 @ 11:10:53
URL: http://emmysdagbok.blogg.se/
Postat av: Biz

sv1: Ja du, vad tycker du är mer, eller mindre okej? Alla tre är tillsammans, bara en har två stycken, eller båda har var sin?

sv2: Oh ja, men man får gå i en skola innan man väljer sitt offer så att man är redo för alla hinder och utmaningar som stalker :P

2010-02-27 @ 11:25:41
URL: http://pinkbiz.blogg.se/
Postat av: jennifer

Sv: awh tack så mycket! :) ja jag förstår vad du menar,

och jag vet att jag måste lära mig att kunna ta betalt!Men åh va jobbigt!! Förstår att det var svårt att säga nej..

Men snäll som man är så säger man ju Ja, för att göra andra glada!Ta hand om dig också!! Kramar!

2010-02-27 @ 13:00:00
URL: http://theeasyway.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilken söt katt! Och du har verkligen en fin blogg och är jätteduktig på att rita och skriva!

2010-02-27 @ 19:21:46
URL: http://miadiana.blogg.se/
Postat av: DAGA

hihi, aw, vilken söt! ^-^

2010-02-28 @ 11:19:37
URL: http://dagakarlsson.blogg.se/
Postat av: Kikafika

Kul att höra! För vissa av mina kompisar som är hundägare säger såklart att man inte kan gilla katter om man har hund men så är det inte alls! Jag önskar att jag inte var rädd för hundar, men nu är det så att jag blivit påhoppad utav hundar förr - som såklart bara vill leka eller tror att jag håller mat i händerna - men det är ju tyvärr det faktum att det sätter spår... Och jag har haft katter sen jag föddes, och det ordagrant! :P

Bara igår (söndags) fick vi faktiskt 4 stycken supersöta kattungar :D

Ha det bra! Du har superfin blogg!

Älskar konst och önskar att jag kunde öva upp mitt "konstisinne" till ett så bra som ditt ;)

Kramis

2010-04-12 @ 22:08:52
URL: http://kikafika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0