Akrylfärg

Jag vet inte om det är mig det beror på, men två dagar i rad har jag blivit utsatt för exceptionellt dålig service. En sådan service som man kommer att komma ihåg om tio år. På ett inte alls så bra sätt.

Jag har letat i hela stan efter akrylfärg. Inte det lättaste att få tag på om man inte vill nöja sig med ett sådant där set med suspekta färger från Dollarstore. Men, efter att ha kikat in i samtliga hobby- och färgaffärer så hittar jag en dammig och undangömd hylla i en butik på andra sidan stan. Efter lite putsande så ser jag att det faktiskt är akryl, och de hade till och med ett par olika färger. Jag jublade lite inombords, trots det lite skrämmande överpriset (jag googlade). Men, nu har jag i alla fall färg. Och det är ju bra. Nu måste jag bara komma på något schysst motiv att använda dem till också.Förlåt för det pinsamt dåliga och ointressanta inlägget. Lovar att det blir lite roligare imorgon.


Kommentarer
Postat av: Hanna

SV: Aww tack du :) Din Salem kommer bli bättre ;)

2010-04-27 @ 16:01:00
URL: http://alittleflower.blogg.se/
Postat av: Sanna

Inga problem, sanningen ju! :)

Ja, jag älskar dom!

Hehe känner igen dt där med att inte veta vad man ska skriva om, blir inte så lyckat alla gånger ;) haha

Kram!

2010-04-27 @ 16:45:04
URL: http://pussokramm.blogg.se/
Postat av: Jossan

sv; Okej, Tack :)

2010-04-27 @ 17:15:43
URL: http://mammasflikkaa.blogg.se/
Postat av: liindblaads

sv, haha jaa :) men jag fick som jajg ville iaf :d så jag e nöjd :)men det va enn hyffsat pris :) hur lång tid tar det att göra ?

2010-04-27 @ 17:58:47
URL: http://liindblaads.blogg.se/
Postat av: malin

ingen fara, bara sanning :) och tack så mycket, jag gillar verkligen klänningen jag också!

2010-04-27 @ 18:15:34
URL: http://malinnorrlander.blogg.se/
Postat av: Moa

Hejhej, jag är "ny" här på din blogg och jag måste bara säga att dina teckningar... ja jag tycker att de är helt fantastiska.

Speciellt den där med pandan.

Jag försökte mig på den där How to:ögon och ja...

du kan ju kolla på min blogg hur det blev.:)

Inte så jättebra. Ja som sagt du är grym!

2010-04-27 @ 18:31:09
URL: http://mandomoa.blogg.se/
Postat av: Ameli

svar: Tack så mycket för tipsen! Får se vad det blir för något! :)

2010-04-27 @ 19:34:15
URL: http://amelisdrawpaint.blogg.se/
Postat av: Latte Liten

Bra att du fick tag på färg :)

ville du spana in boken kan du kolla in på:

https://www.vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=43333

2010-04-27 @ 19:45:39
URL: http://latteliten.blogg.se/
Postat av: Ella^^

SV: Haha. Tack för bloggen<3

2010-04-27 @ 19:53:03
URL: http://supermariomaster.blogg.se/
Postat av: Tessan

Oj då, vad jobbigt att behöva kuska runt sådär. Kanske skulle satsa på att beställa färg över nätet nästa gång? Var själv desperat efter färg uppe i Kiruna i julas och man kan väl säga att den prislappen blev lite skev den med.Sv: Yup, musik här med. Fast till skillnad från dig så suger jag som sagt på piano och gitarr, sjunger mest. Men när man ändå skriver en låt är det ju bra om det kommer på pränt. :-/ Fast ackordanalysen tar så löjligt lång tid så du vet inte. Önskar jag hade en gitarr, och kunde spela på den.Haha! Tack. Ja, jag tycker ju förstås att jag borde få ett jobb, men har inte gjort så många 'skarpa' projekt och har inte nån av de där ' fina' utbildningarna. Jag har bara gått en massa kurser och så. Nåja, förhoppningsvis lyckas man väl landa något innan det blir till att flytta upp till Norrland igen och sadla om till tekniker. En del av problemet verkar vara att jag är alldeles för 'bred' i mina kunskaper. Folk blir typ rädda att jag inte är tillräckligt intresserad eller fokuserad av just det jobb de erbjuder. Eller nåt. Mycket mysko.Äsch, man kan aldrig vara för noga egentligen. Jag brukar också snöa fast i sånt jag sysslar med då och då (eller alltid om du frågar min familj). Så länge du tycker det är roligt gör det ju inget om du spenderar om så hundra timmar på en teckning. De blir ju himla fina också. :-)För övrigt kommer jag inte ihåg rätt låt som vann i melodifestivalen sen Fångad av en Stormvind. Men, men man får ju upp ögonen för en del bra och ny musik i alla fall.Och jag tror det här förmodligen är den längsta kommentar du någonsin fått. lol2010-04-27 @ 20:16:04
URL: http://kreativ.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0